Nokia Drive - offline navigácia v Marketplace

V obchode s aplikáciami pre operačný systém Windows Phone je dostupná nová offline verzia navigačného softvéru Nokia Drive 2.0. Majitelia modelového radu Nokia Lumia tak môžu využívať plnohodnotnú hlasovú navigáciu bez potreby dátového pripojenia.

Nová verzia Nokia Drive 2.0 prináša:

- offline navigáciu

- zobrazenie vzdialenosti do cieľa, dĺžku trasy a predpokladaný príchod

- upozornenie pri prekročení rýchlosti

- zoznam posledných cieľových bodov

Oznámenie o dostupnosti novej verzie sa majiteľom zariadení zobrazí na displeji telefónov automaticky alebo si ju môžu stiahnuť do svojich smartfónov z Marketplace.

Nokia DriveNokia Drive

Okrem aplikácie Nokia Drive 2.0 sa v Marketplace nachádzajú aj vylepšené Nokia Mapy 1.3. Podobne ako známe Google Mapy ponúkajú mapové podklady v online režime. Novinkou je možnosť pripnúť na hlavnú obrazovku obľúbené miesta v podobe dlaždice a zdieľať ich cez sociálne siete, SMS správy a e-mail.

Vo vybraných krajinách (na Slovensku zatiaľ nie) si môžu používatelia pozrieť aj dopravnú situáciu na cestách. Stačí si túto možnosť zapnúť vo výbere mapy.

Nokia Transport ponúka majiteľom Lumií v 46 krajinách a 510 mestách plánovanie a pomoc pri premiestňovaní z bodu A do bodu B nielen peši, ale aj s využitím mestskej hromadnej dopravy. Aplikácia bola prvýkrát predstavená na MWC 2012 v Barcelone.

Nokia TransportNokia Transport

Zdroj: converstaions.nokia.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu