TAG Heuer Racer: luxusný android

Švajčiarsky výrobca luxusných hodiniek TAG Heuer predstavil nový model smartfónu zhotoveného zo špičkových materiálov za takmer 3 000 eur.

Na ruke platinové IWC Portuguese Automatic, pred domom Mercedes CL 65 AMG a vo vrecku zodraté Vertu? V takom prípade bude nový smartfón od TAG Heuer príjemným rozptýlením vašich piatkových nákupov.

Dizajn i názov našiel inšpiráciu v pretekárskych autách GT a Formuly 1 a osloví skôr mužskú časť populácie.

Hardvérová výbava nového smartfónu bude patriť skôr k priemeru, no materiály, z ktorých je zhotovený, reprezentujú to najlepšie. V konštrukcii nájdeme nielen chirurgickú nerezovú oceľ či titán, ale aj karbónové vlákna.

Nárazu-vzdorné pogumované časti a sklo pokryté odolnou vrstvou Gorilla Glass urobia z luxusného mobilu aj zariadenie, ktoré znesie i menej šetrné zaobchádzanie. Špecifikácia procesora nie je známa, firma sa vyjadrila, že je rýchly a beží na ňom operačný systém Android s používateľským 3D rozhraním. Verzia nebola uvedená, no môžeme uvažovať o Ice Cream Sandwich.

TAG Heuer Racer

Fotoaparátu s 5-megapixelovým rozlíšením nebude chýbať automatické zaostrovanie, prisvetľovaciu diódu na fotografiách nevidno. Ale veď to je jedno.

Smartfón TAG Heuer Racer bude dostupný vo vybraných luxusných butikoch a predajniach v júli tohto roka s cenovkou od 2 800 €.

Zdroj: racer.tagheuer.com

Diskusia k článku:

tomas1 20.03.2012 - 16:56

na co je toto dobre?

Martin20.03.2012 - 19:59 Trvalý odkaz

ukazat, ze nato mam :D k tomu je to dobre

Celá diskusia 2 príspevky