::bcmobil.sk & TECH BOX 12/2007

reklama Predstavenie ďalšieho čísla kvalitného časopisu o mobilnej komunikácii.

Neprehliadnite najnovšie decembrové číslo magazínu ::bcmobil.sk & TECH BOX o mobilných telefónoch, technológiách, navigáciách a multimédiách. Prinášame vám dve SMS súťaže o skvelé ceny – notebook HP Pavilion dv6670ec a O2 Cocoon. Máme pre Vás i 29 horúcich tipov na vianočný darček a pripravte sa na dávku až 156 telefónov, 45 autonavigácií či 15 domácich kín.

BCmobil

S decembrovým číslom ::bcmobil.sk & TECH BOX 12/2007 nezmeškáte žiadne novinky a navyše môžete vyhrať skvelé ceny za takmer 50 tisíc korún - multimediálny notebook HP Pavilion dv6670ec alebo štýlový mobil O2 Cocoon . Pripravili sme pre vás i 29 horúcich tipov na vianočný darček a rozšírili sme počet strán!

BCmobilBCmobilBCmobilLondýn so Samsungom G800

Ako jediná redakcia zo Slovenska vám prinášame unikátnu reportáž z Londýna, kde bol oficiálne predstavený najvybavenejší fotomobil súčasnosti – Samsung G800. Všetky fotografie v reportáži sú vytvorené práve telefónom Samsung G800 s 5 Mpx fotoaparátom, môžete sa tak tešiť i na ukážku 3-násobného optického zoomu. V poslednej časti celoročného seriálu Rozbor sa dozviete viac o zábavných funkciách mobilných telefónov. Navyše vám Lucia Hablovičová v rozhovore prezradí, nielen aké mobilné telefóny používa...

BCmobilBCmobilBCmobil9 recenzií telefónov

Vo vianočnom čísle sa môžete tešiť na nádielku až 9 recenzií mobilných telefónov. Exkluzívne vám prinášame recenziu najvybavenejšieho zariadenia s Windows Mobile 6 a GPS - HTC Touch Cruise. V recenziách nájdete i foto lahôdku Samsung G800 a ďalšie očakávané novinky ako Sony Ericsson K770i, Nokia N81, O2 Cocoon, Nokia E51 a iné.

BCmobilBCmobilBCmobilTECH BOX

Rozhodne si nenechajte ujsť veľký prehľad 15 domácich kín na našom trhu! Predstavíme vám technologické novinky vrátane Apple iPod Touch. Testovali sme i LCD TV Philips Aurea, ktorý je skutočne pastvou pre oči. Tešiť sa môžete i na test novej zrkadlovky Panasonic Lumix DMC-L10 či multimediálneho notebooku HP Pavilion dv6670ec.

BCmobilBCmobilBCmobil NAVI BOX

Ak koketujete s myšlienkou, zadovážiť si kvalitnú navigáciu, určite si prečítajte testy navigácií Garmin nüvi 760 alebo Sony NV-U93TC. Nechýbajú ani aktuálne novinky zo sveta navigácií, vrátane predstavenia novej značky na trhu – NavRoad, ale i najväčší aktualizovaný katalóg 44 autonavigácií na Slovensku.

BCmobilBCmobilBCmobilPrišli na trh

V novembri sa na našom trhu dostalo do predaja až 16 nových mobilných telefónov. V rubrike Prišli na trh sa s nimi môžete bližšie zoznámiť, navyše všetky mobilné telefóny nájdete v najaktuálnejšom prehľadnom katalógu 143 mobilných telefónov dostupných na Slovensku.

BCmobilBCmobilA kde nájdete magazín ::bcmobil.sk & TECH BOX?

Okrem novinových stánkov, hypermarketov či čerpacích staníc si môžete magazín ::bcmobil.sk & TECH BOX 12/2007 zakúpiť v sieti takmer 50 partnerských predajní vo viac ako 20 mestách na Slovensku (zoznam na www.bcmobil.sk). Taktiež môžete časopis získať ako darček ku kúpe mobilného telefónu či vybraným produktom v celej sieti 21 predajní NAY Elektrodom alebo v TOP partnerských predajniach.

V budúcom čísle ::bcmobil.sk & TECH BOX 1-2/2008!

Ak sa vám magazín zapáčil, tak sa určite pripravte na 7. februára 2008, kde sa môžete tešiť na vyhodnotenie celoročnej iniciatívy magazínu Mobilný operátor roka 2007, nové SMS súťaže, skvelé a exkluzívne recenzie telefónov a iných technologických noviniek.

Diskusia k článku:

Martin Hombauer 10.12.2007 - 14:57

angelika: vcera mi dorazil... a uz je aj precitany :)) len dufam, ze budem ja ta stastna a vyhram nb .. neda sa to nejako zariadit? :DD

anonymous12.12.2007 - 10:03 Trvalý odkaz

Ronn: Chlapi tak rozmyslam, dal by sa predplatit aj do zahranicia, alebo chcem prilis vela? jasne ze cena by bola vyssia o postovne... Dakujem za odpoved. Lubim vas.

anonymous12.12.2007 - 13:34 Trvalý odkaz

borizz: Ja zatial cakam, vcera v schranke nebol, tak dufam, ze dnes sa uz dockame ;-)

anonymous13.12.2007 - 02:10 Trvalý odkaz

RoCa: Ahoj Borlzz,odosielali sme ho 6. decembra. To nas mrzi,ak este neprisiel :(

anonymous13.12.2007 - 15:24 Trvalý odkaz

borizz: Roman ja viem, ze to nedokazes ovplyvnit. Skusim mrknut dnes v schranke a prinajhorsom ti napisem maila ze co a ako..ale zasa za to sa nestriela a ja si pockam, ja som trpezlivy :D

Celá diskusia 8 príspevkov