Samsung C3520 na Slovensku

V ponuke slovenských obchodov nájdeme lacný mobil véčkovej konštrukcie. V ružovej farbe poteší hlavne mladé dievčatá, ktorým sa páči otváracia konštrukcia a telefón používajú hlavne na hovory a SMS správy.

Samsung C3520 je elegantné véčko so základnými funkciami. Okrem telefonovania, textových i obrazových správ podporuje aj e-mailovú komunikáciu. Na internet sa pripojíte cez prehliadač NetFront a technológiu EDGE. Rýchlejšie 3G dáta nečakajte. Používateľ môže zostať v kontakte s blízkymi a priateľmi aj cez Facebook, Twitter, ChatON alebo iný messenger.

Dlhé chvíle si môžete krátiť počúvaním MP3 prehrávača alebo FM rádia s funkciou nahrávania. Svoje skladby alebo snímky či videá zhotovené jednoduchým 1,3-megapixelovým fotoapaprátom uskladníte na pamäťovej microSD karte do veľkosti 16 GB. Samsung C3250 má iba jeden vnútorný displej s 2,4-palcovou uhlopriečkou a rozlíšením 240 x 320 bodov.

Medzi špecifikáciami nájdeme aj Bluetooth 2.1 a 3,5 mm jack pre pripojenie vlastných slúchadiel. Akumulátor s kapacitou 800 mAh dovolí do 9 hodín hovoru alebo až 610 hodín v pohotovostnom režime.

Základné info: Samsung C3520

Orientačná cena: 65 € (Epicentrum.sk)

- -

Zobrazte všetky posledné telefóny, ktoré už PRIŠLI NA TRH.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu