Casio VX-100: Android v pokladniciach

Operačný systém Android sa postupne stáva súčasťou aj takých zariadení, kde by sme pred časom ani nehľadali. Teraz by sme sa s ním mohli stretávať v obchodoch, kde poslúži ako softvér v pokladniciach.

Firma Casio v Londýne uviedla na trh tablet Casio VX-100, predstavený v októbri 2011, ktorý pobeží na platforme Android Ice Cream Sandwich a bude súčasťou pokladne. Samotný tablet využije obchodník aj pri vycestovaní za zákazníkom do terénu.

Casio VX-100

Obchodníci môžu využívať aplikácie pre Android a vytvárať si aj vlastné aplikácie podľa svojich potrieb a zamerania služieb.

Vzdialená správa terminálu a aktualizácia softvéru bude prebiehať jednoducho z ktoréhokoľvek miesta na svete pomocou automatizovaného e-mailového prístupu.

Pre svojich zákazníkov môžu obchodníci ponúkať rôzne aplikácie a promo akcie do mobilov či namiesto papierovej poukážky elektronický zľavový kupón.

Telo odolné proti vode a veľký 10,1-palcový farebný dotykový displej tvorí základ pokladne. Nechýba integrované GPS pre presné určenie polohy. Dlhá životnosť batérie až dvanásť hodín zabezpečí bezproblémové používanie po celý pracovný deň.

Casio VX-100

Casio VX tablet bude k dispozícii na jeseň 2012, cena nebola zatiaľ upresnená.

Zdroj: casio.co.uk

Diskusia k článku:

Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

mental.disease 16.03.2012 - 18:57

zaujimave riešenie. android sa pomali udomácňuje i v niektorých multimedialnych centrách a autorádiách. Napr. Parrot Asteroid [img]http://www.mojandroid.sk/wp-content/uploads/Parrot-Asteroid-1-300x144.jpg[/img] video zde: http://www.youtube.com/watch?v=MwROrtbpm4Y&feature=related

benko16.03.2012 - 21:55 Trvalý odkaz

MAl som moznost skusat Android v multimedialnom centre Evolve Solaris.Hotova katastrofa.Nefungoval Market,neslo rozchodit NAS server.

Mozno ze v autoradiach to bude lepsie.

Celá diskusia 2 príspevky