Riview: online magazín pre všetkých

Privítajte prvé vydanie magazínu Riview vo formáte PDF. Je určený všetkým, ktorých zaujímajú nielen mobilné telefóny, ale aj svet techniky a motorov. Takmer šesť desiatok strán, desať rubrík a hlavne: úplne zadarmo!

Riview nastupuje po týždenníku Fony.sk OFFLINE, ktorý bol zameraný len na mobilné telefóny. Nový dvojtýždenník vzniká v spolupráci s rôznymi internetovými servermi, a to Fony.sk, Autozor.sk a Techbox.sk. Chceme ponúkať zaneprázdneným čitateľom súhrn správ za uplynulých 14 dní v univerzálnej PDF podobe.

Radi by sme potešili najmä majiteľov notebookov, netbookov, ultrabookov, tabletov i telefónov s väčšími obrazovkami, pre ktorých na Slovensku chýba kvalitný bezplatný obsah. Na prezeranie Riview odporúčame bezplatnú aplikáciu Adobre Reader. Tá zaručí ideálne zobrazenie textu, teda tak, ako si to prajú tvorcovia PDF.

www.Riview.sk

V prvom čísle nového magazínu si prečítate, čo dôležité sa udialo vo svete mobilných telefónov, aké novinky si pre svojich zákazníkov pripravili naši operátori, a ktoré telefóny bodovali v ankete Mobil roka 2011. Hlavnou témou RiVIEW je výstava MWC 2012 v Barcelone, z ktorej tu nájdete aj zopár spomienkových snímok a najdôležitejšie predstavené modely telefónov. Rubrika Svet technológií vás prevedie horúcimi novinkami a Svet motorov vám predstaví zaujímavosti z oblasti štvorkolesových miláčikov. Nechýbajú ani recenzie a známa rubrika Stručne, kde nájdete krátke správy z facebooku. Viac sa už dočítate v prvom čísle RiVIEW.

Download: RiVIEW 01 / 2012 (5,9 MB, PDF)

- -

- -

- -

- -

Diskusia k článku:

Začať diskusiu