Nokia Asha 302 na Slovensku

Na slovenskom trhu sa objavila novinka pre menej náročných zákazníkov, ktorí nepotrebujú otvorený operačný systém a uprednostňujú hardvérovú QWERTY klávesnicu.

Nokia Asha 302 bola predstavená iba nedávno na MWC 2012 v Barcelone. Ide o telefón vhodný aj pre nenáročnú biznis klientelu a pisateľov dlhých správ. Poteší hlavne 1 GHz procesorom, podporou Wi-Fi, rýchlej dátovej siete 3G a možnosťou synchronizácie kontaktov, e-mailov, kalendára či úloh cez Exchange Server.

Displej s uhlopriečkou 2,4'' nie je dotykový a má rozlíšenie 320 x 240 bodov. Fotografie a videá zhotovíte 3,2-megapixelovým fotoaparátom bez LED blesku a automatického zaostrovania. Malú 256 MB vnútornú pamäť si môžete rozšíriť pomocou microSD kariet do veľkosti 32 GB.

Telefón disponuje nielen 2 mm nokiáckym konektorom, ale aj nabíjacím microUSB konektorom. Telefón tak môžete nabiť aj nabíjačkou inej značky. Stačí koncovka microUSB. Vo výbave nechýba Bluetooth 2.1, FM rádio s RDS, 3,5 mm jack ani aplikácie typické pre platformu S40.

Základné info: Nokia Asha 302

Nokia Asha 302Nokia Asha 302

Orientačná cena: 109 € (Epicentrum.sk)

- -

Zobrazte všetky posledné telefóny, ktoré už PRIŠLI NA TRH.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu