Telekom: jarná ponuka pre biznis

Telekom uvedie v stredu 1. marca 2012 novú ponuku pre podnikateľov a malé firmy. Získajú v nej viaceré benefity k mesačnému programu Podnikateľ, dvojnásobnú dotáciu na akciové zariadenia i funkciu zdieľania dát.

Dve dotované zariadenia k službám Telekomu

V jarnej kampani ponúkne Telekom možnosť kúpy dvoch dotovaných zariadení za špeciálne ceny.

V rámci širokej ponuky smartfónov na trhu si zákazníci môžu vybrať napr. HTC Wildfire S alebo HTC Desire S už od 1 €.

Okrem akciových telefónov pre programy Podnikateľ si môže zákazník kúpiť aj dotovaný tablet Samsung Galaxy P7500 Tab 10.1 či notebook HP Probook 4530s k programu Neobmedzený mobilný internet.

Za dve služby zákazník získa dve dotované zariadenia, cena tabletu resp. notebooku je určená oboma parametrami služieb:

Telekom ponuka

Táto ponuka platí v prípade využitia jarnej akcie na hlasovom a zároveň aj na dátovom kontrakte s viazanosťou 24 mesiacov.

Neobmedzený mobilný internet so zľavou

Operátor ponúkne pre biznis zákazníkov možnosť kúpiť si k programu Podnikateľ aj programy Neobmedzený mobilný internet za špeciálne poplatky už od Programu 90 – čím vyšší program zákazník používa, tým väčšiu zľavu získa:

Telekom ponuka

Ak si zákazník kúpi súčasne aj Neobmedzený mobilný internet, získa zdarma funkciu zdieľania dát a dáta môže využívať aj na svojom programe Podnikateľ.

Biznis Data roaming

Pre biznis zákazníkov cestujúcich do zahraničia pripravil Telekom novinku – program dátového roamingu s výhodnejšími cenami. Program pokryje široký rozsah potrieb zákazníka, nakoľko sa dáta spoplatňujú progresívne. Napríklad zákazník, ktorý je pravidelne počas mesiaca jeden deň v týždni v Čechách s potrebou dostupnosti svojich firemných e-mailov, začína surfovať v najnižšej cenovej zóne. Ak však bude v niektorom mesiaci v zahraničí počas dlhšieho obdobia a presurfuje viac, automaticky sa posunie do vyššieho balíčku dát s ešte výhodnejšou cenou za MB.

Táto ponuka platí v krajinách Zóny 1 t.j. v 9-tich najnavštevovanejších krajinách EÚ, v ktorých má zároveň zastúpenie skupina Deutsche Telekom: Rakúsko, Česko, Maďarsko, Poľsko, Nemecko, Grécko, Bulharsko, Rumunsko a Holandsko.

V rámci tejto Zóny môže zákazník surfovať už od 9,99 € za celý mesiac a využiť až 50 MB dát. Ak ich prekročí, dostane sa do zóny s 200 MB dát za 29,99 € atď. Pri eventuálnom prekročení 1000 MB sa uplatní nízka cena – 0,09 € za 1 MB.

Biznis Data roaming prináša výhodnú cenu aj pre surfovanie v ostatných krajinách EÚ, na Islande, v Nórsku a Lichtenštajnsku v tzv. Zóne 2: 0,59 € za 1 MB.

V ostatných krajinách sa uplatňujú základné ceny dát.

Biznis Data roaming budú môcť zákazníci využívať bezplatne pri aktivácii v rámci jarnej kampane. Štandardne sa účtuje poplatok 1,99 € mesačne.

Telekom ponukaNavigácia Sygic na 30 mesiacov zdarma

Aj pre programy Podnikateľ ponúkne Telekom v novej akcii voucher na navigáciu Sygic s mapami celej Európy zdarma. Špeciálna Telekom edícia ponúka mapy desiatok krajín v Európe i navigáciu v SR s aktuálnymi dopravnými informáciami. Zákazník získa voucher s unikátnym kupónom pre využívanie aplikácie na mobilných telefónoch s OS Android. Pri prvom použití aplikácie vloží kód a môže ju využívať 30 mesiacov bezplatne.

Nekonečné volania zdarma na celé dva roky

Telekom odteraz ponúkne pri programoch Podnikateľ nekonečné volania na celé dva roky zadarmo pre každý program. Podnikateľ 90 získa Nekonečno mimo špičky, ostatné programy rovnako aspoň jeden balíček na dva roky bezplatne.

Telekom ponukaĎalšie výhody k programom Podnikateľom

K programom možno aktivovať aj ďalšie služby. Neobmedzený internet v mobile je úplne zdarma pre programy Podnikateľ 600 a 1200 a pre nižšie programy na prvé tri mesiace, potom sa účtuje akciová cena 5,99 € mesačne.

Podnikatelia môžu využívať aj službu BlackBerry Internet E-Mail, zdarma pre Podnikateľ 600 a 1200, resp. za znížený poplatok k ostatným programom: 5,99 € (Podnikateľ 300), 7,99 € (Podnikateľ 150) a 9,99 € (Podnikateľ 90).

V ponuke je aj balík SMS 3,99 € – obsahuje rovnaké množstvo SMS ako minút. Pre Podnikateľ 90 a 150 za 3,99 € mesačne, od Podnikateľa 300 zdarma.

Podnikateľ roaming

Zákazníci s programom Podnikateľ 150 a vyšším môžu využiť aj Podnikateľ roaming. Pri službe sa uplatňuje iný systém spoplatnenia – pre prvú minútu platí štandardná cena pre krajinu – od druhej a ďalšej minúty však platí jednotná cena 0,13 €. Ceny platia v špeciálnej zóne s viac než 50-timi krajinami.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

huje® 28.02.2012 - 16:05

Super :-) Easy-čkárom dáme net pri dobití zadarmo, podnikatelia ho po troch mesiacoch musia platiť - samozrejme drahšie, ako Easy-čkári (5,99 vs 5,00) Easy-čkárom dáme sekundovú tarifikáciu od začiatku, podnikatelia ju dostanú až po prvej minúte - nejako zabudli spomenúť v tlačovej správe tarifikáciu 60+1. Ceny po prevolaní minút v balíku už radšej ani nekomentujem. Jar prichádza naozaj nejako pomaly ;-) Z cenníka: Programy/mes.poplatok/Cena za minútu po vyčerpaní voľných minút do všetkých sietí v rámci SR Podnikateľ 90/ 20,16 € /0,2118 € Podnikateľ 150/ 32,26 € /0,1816 € Podnikateľ 300/ 59,48 € /0,1310 € Podnikateľ 600/ 100,84 € /0,1008 € Podnikateľ 1200/ 141,17 € /0,1008 € Cenník: http://www.telekom.sk/swift_data/source/Documents/na-stiahnutie/cenniky_mobilnej_siete/cennik-sluzieb-mobilnej-siete-2012-02.pdf

Marko28.02.2012 - 17:54 Trvalý odkaz

hej nadherne ceny fakt...ako podnikatel by som si kupil asi Easy - inak easy ponuka naozaj velmi dobre sluzby...

trvacnost kreditu 12 mesiacov
na 15 dni net zdarma
maximalne 50 centov na pouzivanie netu na den za 100 MB - potom klesa rychlost

k tomu uz len dodat nech sa hlavne O2 zobudi - to mal byt lider na predplatenkach...a nie toto co predvadza...na kazdej fronte ma konkurencia nieco vyhodnejsie

pausal start nizsie ceny a sporenie na mobil
funfon zdarma trom kamosom a musicjet s normalnou rychlostou
a easy s netom dobrou rychlostou a lacnymi volaniami...
a co mi vlastne ponuka o2?
inak 5e za 2gb potom klesa rychlost
a tak :)

az na tu reklamu co ma otravuje opat prijemne prekvapenie len kto ma pri kazdej akcii menit simky zachvilu budem potrebovat quatro-sim aby som si vyskladal "najvyhodnejsi pauSAL" hehe...zatial mi vyhovuje funfon kde som navolal uz asi 6 hodin mojim trom a mimo mam pomenej takze nie je co riesit ale inak by som isiel zda sa do easy...

galaxi28.02.2012 - 18:11 Trvalý odkaz

tak medzi FunFonom a Easy Free je tvrdá konkurencia.

Najlepšie mať duál sim mobil a mať obidve sinky k dispozícii aktívne. Easy Free na volania všade a net a FunFon na volania po rodine na FunFon a kto má MJ za 3,90 tak aj na netík v mobile ak mu GB stačí ak nie tak 2GB za 5ečiek od Easy Free ktoré príjemne prekvapilo. SMS je na oboch za 6 centov. Kto ma net v mobile tak to poslúži na emaily a nepotrebuje sms.

Marko28.02.2012 - 21:24 Trvalý odkaz

3,9 ? myslis este ked mu to ostalo nie ? teraz uz je len 5,9...ja som odskusal ale prvy mesiac je zadarmo zatial som zrusil...facha bomba rychlo bol som spokojny !

Celá diskusia 4 príspevky