Fony.sk OFFLINE 09/2012: 18 strán, 2 MB, 0 €

Privítajte deviate tohtoročné vydanie Fony.sk OFFLINE vo formáte PDF. Takmer dve desiatky strán, päť rubrík, minimum dát a opäť zadarmo! Tentoraz s jemne upravenou grafikou.

Fony.sk OFFLINE zaneprázdneným čítateľom ponúka súhrn týždenných správ v univerzálnej PDF podobe. V nedeľu si tak "ku raňajkám" stiahnete offline podobu Fony.sk s takmer všetkými článkami, ktoré sme publikovali v uplynulom týždni, a aj niečím navyše.

Potešiť chceme najmä majiteľov tabletov a telefónov s väčšími obrazovkami, pre ktorých na Slovensku chýba kvalitný bezplatný obsah. Na prezeranie Fony.sk OFFLINE odporúčame bezplatnú aplikáciu Adobre Reader. Tá zaručí ideálne zobrazenie textu, teda tak, ako si to prajú tvorcovia PDF.

Fony.sk OFFLINE nie je určený len pravidelným čitateľom Fony.sk, ale aj ich kolegom, známym či spolužiakom, ktorí nemajú v telefóne internet, no radi si správy zo sveta telefónov a mobilnej komunikácie prečítajú tiež. V pondelok tak môžete zaujímavým PDF týždenníkom zásobovať kamarátov a spolupracovníkov napríklad prostredníctvom Bluetooth.

Minulý týždeň sa niesol v duchu príprav na MWC 2012. Preto je deviate číslo plné ukážok nových modelov, s ktorými sa niektorí výrobcovia v predstihu pochválili. Operátori Telekom a O2 zverejnili, ako hospodárili v minulom roku a v ktorých lokalitách pribudla ich dátová 3G sieť. Nechýba ani pravidelná rubrika Stručne s krátkymi správami z našej facebookovej stránky či recenzia lacného androidu od HTC. Prečítať si môžete aj skúsenosti nášho čitateľa s telefónom Orange San Francisco. Toto všetko a ešte viac nájdete v deviatom tohtoročnom vydaní Fony.sk OFFLINE.

Download: Fony.sk OFFLINE 26. februára 2012 (1,9 MB, PDF)

Diskusia k článku:

Začať diskusiu