HTC: plán aktualizácie na Android 4.0

Vo štvrtok 9. februára 2012 zverejnilo HTC na svojej oficiálnej facebookovej stránke Veľkej Británie, že na príprave novej verzie Androidu 4.0 Ice Cream Sandwich sa tvrdo pracuje.

Prvé kolo update sa začne do konca marca 2012 a má sa týkať zariadení HTC Sensation, Sensation XE a Sensation XL.

O plánovanej aktualizácii pre vybrané smartfóny informovala firma už v novembri minulého roka.

Prečítajte si: HTC pripravuje pre vybrané smartfóny Android 4.0 (7. 11. 2011)

Vypočuli hlasy aj majiteľov starších smartfónov HTC EVO 3D, Incredible S, Desire S a Desire HD. Oznámili, že ICS bude uvoľnený aj pre ich zariadenia. No čo ich určite nepoteší, je neskorší dátum - niekedy v priebehu tohto roka.

Dôvod takého časového odstupu v aktualizácii výrobca bližšie nevysvetlil. Nové informácie opäť zverejní na Facebooku.

Zdroj: facebook.com

Diskusia k článku:

Pavol Pavučko 10.02.2012 - 10:05

no a na wildfire s isto nebude :( som zvedavy ze ci bde aj nove sense

Martin10.02.2012 - 13:15 Trvalý odkaz

tak to je blbost, ze evo nebude mat vtedy upgrade na jednom nemenovanom fore som sa na to pytal ako to bude s evom a androidom 4 a my napisali, ze tiez v marci

radka10.02.2012 - 13:59 Trvalý odkaz

mnnooo.....tak spociatku ked bola aktualizacia na moj HTC DHD neista, bola som rozhorcena a priznam sa aj nahnevana, ze pre uz vydane modely HTC nic nerobi a len chrlia nove kusy.
No s odstupom casu a po tom, co som si zadovazila tablet s operacnym systemom Honeycomb-3.2 a som zistila, ze tento OS a pravdepodobne ani Android 4- ICS nedokaze presuvat a instalovat aplikacie a hry na SD kartu, som na rozpakoch a pokial tomu tak bude, ze s tym nic nespravia /verim,ze vyvojari to napravia ked bude system rozsirenejsi/ tak si urcite HTC DHD aktualizovat na vyssi level NEBUDEM!!! Nemam zaujem, lebo nevynika najvyssou vnutornou pamätou a ta SD karta by veeelmi chybala.
Je to skutocne tak ako pisem a je jedno ci je to tablet Samsungu, Motoroly, alebo Orindzacky Huawei MediaPad, v Honeycomb je SD karta pouzitelna len na videa, fotky a hudbu, na nic ine!!! A keby to bolo mozne, ihned by som ho degradovala na nizsiu verziu Androidu tak napr. 2.3.5 ako ma teraz HTC DHD.
Takze, pokial je to takto a SD karta k nicomu, je mi jedno kedy vydaju na DHD ICS-ko!!!

Michal13.02.2012 - 00:37 Trvalý odkaz

Radka, neviem odkial to mas, že Honeycomb ani ICS, nedokážu inštalovať na SD. Je to ich samozrejmosť. Možno to tvoj tablet neumožňuje aj napriek verzii Androidu.
Ale, vsetky verzie od 2.2 Froyo, majú možnosť inštalácie na kartu.

K téme: Ja som na iných zdrojoch čítal, že práve DHD je zamietnuté a update nebude a práve naopak EVO 3D spolu s ďalšími bude mat update čoskoro. Tak si počkám...
Ja osobne sa update veľmi teším, čo prinesie...
Dúfam, že bude ozaj čoskoro.

radka13.02.2012 - 19:14 Trvalý odkaz

Dumbo: len tak na okraj, nebudem sa hadat o tejto veci s niekym, kto nema evidentne podla toho co pises tento OS. Mozeme sa o tom pobavit po aktualizacii tvojho milacika EVO 3D na Android 4, jasne ze sa moze zatial vselico vyriesit, ale momentalne to Honeycom nedokaze davat na SD kartu a nie je to len u mojho tabletu. Su toho plne fora. Okrem ineho, moc sa o problematiku asi nezaujimas, potom by si vedel o najnovsich spravach, ze HTC DHD dostane ICS koncom marca-zaciatkom aprila. Priniesli to v priebehu minuleho tyzdna snad uz vsetky weby, od Fony.sk, MobilManie.sk aj cz, Techbox a ine, tak len tolko na objasnenie a ja osobne nepisem bludy, ktore nemam overene a potvrdene.

Celá diskusia 6 príspevkov