Xperia Active v edícii Billabong

Sony Ericsson oznámil partnerstvo so športovovou lifestylovou značkou Billabong. Výsledkom je smartfón Xperia Active v novej edícii Billabong použiteľná aj pri extrémnych športoch.

Billabong logoSony Ericsson Xperia Active je smatrfón odolný voči prachu a vode, nevadí mu ani ovládanie mokrými rukami. Displej z tvrdeného skla, odolný proti poškriabaniu, má 3-palcovú uhlopriečku a rozlíšenie 320 x 480 bodov a spĺňa požiadavky odolnosti proti prachu a vode IP67. Telefón je vybavený videoprocesorom Mobile BRAVIA Engine, operačným systémom Android vo verzii 2.3 Gingerbread so sľúbenou aktualizáciou na najnovšiu platformu Android 4.0 Ice Cream Sandwich a procesorom taktovaným na 1 GHz.

Xperia Active má nezvyčajný dizajn. Obdĺžnikové telo je v dolnej pravej časti rozšírené o otvor pre pútko. Na fotografovanie a nahrávanie HD videí poslúži 5-megapixelový fotoaparát s automatickým zaostrovaním a prisvetľovacou diódou. Vo výbave nechýba podpora rýchlej dátovej siete, Wi-Fi, GPS, Bluetooth, DLNA, ani FM rádio s RDS.

Recenzia: Sony Ericsson Xperia Active (7. 11. 2011)

Xperia Active v edícii Billabong obsahuje navyše predinštalovaný šetrič, videá a aplikáciu Billabong. Pre Xperiu Play bude k dispozícii hra zo surferského prostredia Billabong Surf Trip.

Xperia Active BillabongXperia Active Billabong

Nová Xperia Active Billabong má byť dostupná v najbližších dňoch na vybraných trhoch. Slovensko ani Česká republika sa zatiaľ nespomínajú.

Zdroj: sonyericsson.com

Diskusia k článku:

People 06.02.2012 - 14:44

Aku funkciu ma billabong aplikacia?

Lenka Ivančíková06.02.2012 - 16:09 Trvalý odkaz

Pravdepodobne pojde o informacia a aktualne novinky o ponukach a sluzbach spolocnosti. Ale to su moje dohady.:-)

Celá diskusia 2 príspevky