Fony.sk OFFLINE 06/2012 (PDF): 30 strán, 2 MB, 0 €

A je tu ďalšie tohtoročné vydanie Fony.sk OFFLINE. Tri desiatky strán, šesť rubrík, minimum dát a opäť zadarmo!

Fony.sk OFFLINE má zaneprázdneným čítateľom ponúknuť súhrn týždenných správ v univerzálnej PDF podobe. V nedeľu si tak "ku káve" stiahnete offline podobu Fony.sk s takmer všetkými článkami, ktoré sme publikovali v uplynulom týždni.

Potešiť chceme najmä majiteľov tabletov a telefónov s väčšími obrazovkami, pre ktorých na Slovensku chýba kvalitný bezplatný obsah. Na prezeranie Fony.sk OFFLINE odporúčame bezplatnú aplikáciu Adobre Reader. Tá zaručí ideálne zobrazenie textu, teda tak, ako si to prajú tvorcovia PDF.

Fony.sk OFFLINE nie je určený len pravidelným čitateľom Fony.sk, ale aj ich kolegom, známym či spolužiakom, ktorí nemajú v telefóne internet, no radi si správy zo sveta telefónov a mobilnej komunikácie prečítajú tiež. V pondelok tak môžete zaujímavým PDF týždenníkom zásobovať kamarátov a spolupracovníkov napríklad prostredníctvom Bluetooth.

V šiestom čísle sa dočítate, ktorý výrobca predáva najviac mobilov na svete, aké telefóny patrili v januári medzi najvyhľadávanejšie a čo si pre svojich zákazníkov prichystali naši operátori. Nechýbajú recenzie či predstavenie nových telefónov na trhu. V rubrike Stručne si prečítate zaujímavosti uverejnené na našej facebookovej stránke. Viac sa dočítate v šiestom vydaní Fony.sk OFFLINE.

Download: Fony.sk OFFLINE 5. februára 2012 (2,4 MB, PDF)

Diskusia k článku:

Začať diskusiu