Orange: LG Prada 3.0, Nokia 500 a Sony Ericsson Live with Walkman v ponuke

Orange obohatil svoju ponuku akciových telefónov o tri nové smartfóny. Štýlový LG Prada 3.0, cenovo zaujímavú Nokiu 500 a Sony Ericsson Live pre milovníkov hudby.

LG Prada 3.0 je štýlový mobilný telefón navrhnutý v spolupráci s módnym domom Prada. Elegantný vzhľad podčiarkuje kovový lem a zadná strana s typickou štruktúrou Prada Saffiano so vzhľadom kože v čiernom prevedení. Tenké telo s hrúbkou iba deväť milimetrov má jemne zaoblené hrany.

Dvojjadrový procesor je taktovaný na 1 GHz a beží na ňom operačný systém Android vo verzii 2.3 Gingerbread s grafickou nadstavbou Prada UI, ktoré prináša nové ikony a čierno - bielo - sivú kombináciu. V budúcnosti bude možná aktualizácia na novšiu verziu Ice Cream Sandwich. Veľký 4,3-palcový dotykový LCD displej využíva technológiu NOVA Plus a má rozlíšenie 480 x 800 zobrazovacích bodov.

Na fotografovanie a nahrávanie videí vo Full HD rozlíšení tu nájdeme 8-megapixelový fotoparát s LED bleskom a automatickým zaostrovaním. Vo výbave nechýba podpora rýchlej dátovej siete HSPA do rýchlosti 21 Mbps, Bluetooth, Wi-Fi, GPS, FM rádio, 3,5 mm jack ani technológia NFC.

Základné info: LG Prada 3.0

LG Prada 3.0 kúpite podľa výšky nesačného paušálu zatiaľ iba v e-shope operátora od 251,10 €. Cena pre predplatené karty je 550 €.

Nokia 500je dotykový smartfón s operačným systémom Symbian Anna a cenou patrí k tým lacnejším. Plastové telo s širokouhlým 3,2'' displejom a pomerom strán 16:9 ukrýva 1 GHz procesor. Nokia 500 je dodávaná s hudobnými a zábavnými aplikáciami ako je Shazam Encore, Gig Finder alebo sprievodca Lonely Planet a Michelin predinštalovanými priamo v prístroji.

Medzi špecifikáciami nájdeme 5-megapixelový fotoaparát bez prisvetľovacej diódy aj automatického zaostrovania. Nechýba Wi-Fi, GPS, Bluetooth, FM rádio ani audiokonektor. Pamäť telefónu sa dá rozšíriť pomocou microSD kariet až do kapacity 32 GB.

Recenzia: Nokia 500 (15. 12. 2011)

Nokiu 500 kúpite podľa mesačného paušálu od jedného eura. Cena pre predplatené karty je 155 €.

Sony Ericsson Live with Walkman je dotykový smartfón s operačným systémom Android 2.3 (s aktualizáciou na Ice Cream Sandwich) a 1 GHz procesorom. Dispej z minerálneho skla je odolný proti poškriabaniu, má uhlopriečku 3,2'' a rozlíšenie 320 x 480 bodov. Na fotografie poslúži 5-megapixelový fotoaparát s automatickým zaostrovaním a LED diódou, videá zhotovíte v HD kvalite.

Medzi ďalšou výbavou nájdeme rýchlu dátovú sieť, GPS, Wi-Fi, DLNA, Bluetooth, FM rádio s RDS i predinštalované aplikácie pre rýchly a jednoduchý prístup k sociálnym sieťam. Pre navigáciu poslúži skúšobná verzia aplikácie Wisepilot.

ZÁKLADNÉ INFO: Sony Ericsson Live (Walkman)

Sony Ericsson Live with Walkman si môžete zakúpiť podľa výšky faktúry od 8,10 €. Cena pre predplatené karty je 185 €.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu