Mobil roka 2011

5. ročník veľkej čitateľskej anketyVyberte najlepšie mobilné telefóny minulého roka a vyhrajte skvelé ceny!

Zapojte sa do piateho ročníka ankety, ktorá spája názory odbornej komisie a širokej verejnosti, a hrajte o špičkové mobilné telefóny.

Ako každý rok, aj tento február sa spojili najvýznamnejšie médiá venujúce sa mobilným telefónom, aby ste mohli spolu s nami vybrať tie najlepšie telefóny minulého roka.

Komisia zložená zo zástupcov PC REVUE, TECHBOX, MobilMania.sk a Fony.sk pre vás do piatich kategórií vybrala dvadsaťpäť najzaujímavejších telefónov, ktoré sa v roku 2011 dostali na náš trh.

Minulý rok sme opäť zaznamenali menší počet nových telefónov na trhu než v roku predchádzajúcom. Aj preto výber 25 nominovaných kúskov a ich rozdelenie do kategórií nebolo jednoduché. Svoju pozíciu posilnili najmä smartfóny s Androidom.

Po dlhej odbornej debate teda komisia rozhodla o nasledujúcich kategóriách pre Mobil roka 2011: štýlový, pracovný, high-end, mid-end a ľudový.

Od 1. do 29. februára 2012 je len na vás, ktoré mobilné telefóny sa v týchto kategóriách stanú tými najlepšími za rok 2011. Výsledky ankety sú aj výsledkami vašich praktických skúseností a názorov.

Všetky telefóny ste doteraz mali možnosť vidieť v obchodoch, rukách kamarátov, či dokonca na vlastnom stole. Práve to má aj v piatom ročníku ankety zaručiť, že medzi sebou bojujú len skúsenosťami overené zariadenia. O všetkých nominovaných telefónoch si môžete prečítať aj recenzie, či už na internete alebo v časopisoch.

Okrem toho, že vašim hlasom pomôžete vybrať tie najlepšie mobilné telefóny minulého roka, zúčastníte sa aj losovania o hodnotné ceny, ktoré do ankety Mobil roka 2011 venovali partneri ankety Telefónica Slovakia - Apple iPhone 4S, Samsung Electronics Czech and Slovak - Samsung Galaxy Note, Sony Ericsson Mobile Communications - Sony Ericsson Xperia Arc S, Nokia Slovensko - Nokia N9 a TCCM - HTC Sensation XE.

Každý účastník sa môže ankety Mobil roka 2011 zúčastniť len raz, a to hlasovaním v internetovom formulári na www.mobilroka.sk.

Vyhlásenie výsledkov a žrebovanie výhercov sa uskutoční 5. marca 2011. Výsledky sa tak dozviete po tomto termíne v zúčastnených médiách (PC REVUE, TECHBOX, MobilMania.sk, Fony.sk).

Diskusia k článku:

People01.02.2012 - 15:39 Trvalý odkaz

su 2 moznosti. Motorola chyba, lebo nevenovala ziadnu cenu do sutaze, alebo nema v ponuke produkty, ktory by boli hodne sa zucastnit. Mne tam osobne nechyba.

edit: tak uz som aj zahlasoval. iphone 4S stylovy, aj ked ten patri jednoznacne do kategorie highend. Pracovny som dal e7, ale chybal mi tam ten odolny samsung. Predsa len pracujich robotnikov na stavbe je viac ako "manazerov". Highend som musel zvolit sII nakolko iphone chyba. MIdend je jasny SE ray, ktory by sa hodil do kategorie stylovy. Ludovy je jendoznacne Se walkman.

Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

mental.disease01.02.2012 - 18:18 Trvalý odkaz

Ehm
štýlový: -
pracovný: Pro+
high end: Atrix
mid end: defy+
ludový: -
Takže minimálne 3 modely. pracovný je jasný Galaxy Note. High end tu sa mu moze rovnať akurat Galaxy SII. Mid end Defy+ jednoznačne (inak Ray)

7wcsnurka01.02.2012 - 19:59 Trvalý odkaz

nema vhodne telefony?
people su dva moznosti,bud si ignorant,alebo ano..
mentol suhlas,v tej ankete sa dal oznacit racionalne len note

People02.02.2012 - 00:18 Trvalý odkaz

ignoranti potom su aj v odbornej komisii a aj v sirokej verejnosti, je to tak?

Celá diskusia 8 príspevkov