Sony Ericsson: nový smartfón čoskoro?

Sony Ericsson zverejnil na svoje stránke na Facebooku fotografiu mladých ľudí, ktorí svoju pozornosť sústreďujú na mobilný telefón v ruke jedného z dievčat. V komentári pod fotografiou spoločnosť oznamuje, že na budúci týždeň chystá zaujímavé novinky a pýta sa fanúšikov, čo si myslia, že to bude.

Se facebook

V utorok 10. januára 2012 sa začína v Las Vegas svetový veľtrh spotrebnej elektroniky CES 2012, kde Sony Ericsson predstaví svoje novinky. Jedným z modelov bude pravdepodobne nová vlajková loď s názvom Sony Ericsson Xperia Arc HD, známa pod kódovým označením Nozomi. Už dlhší čas sa internetom šíria špekulácie a dohady o špecifikáciách nového smartfónu.

Novinka má prísť s dvojjadrovým 1,5 GHz procesorom, operačným systémom Android 2.3.5, 1 GB RAM a vnútornou pamäťou s kapacitou 16 alebo 32 GB. Dotykový 4,3-palcový displej má mať rozlíšenie 720 x 1 280 bodov. Fotografie a videá vo Full HD rozlíšení sa budú údajne dať zhotoviť 12-megapixelovým fotoaparátom. Xperia Arc HD má používať microSIM karty, slot na pamäťové karty však pravdepodobne bude chýbať. Hovorí sa aj o prítomnosti HDMI konektoru.

Se facebook

Na oficiálne špecifikácie a snímky nového smartfónu si musíme ešte pár dní počkať.

Zdroj: facebook.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu