Sony Ericsson Xperia: 50 GB online priestoru zadarmo

Firma Box ponúka online úložisko s rôznou kapacitou pre súbory a dáta súkromných aj firemných používateľov, podobne ako oveľa známejšia služba Dropbox. Čitateľ Jaroslav nás informoval o spolupráci úložiska Box so spoločnosťou Sony Ericsson.

Majitelia zariadení Xperia s operačným systémom Android 2.1 a vyšším majú možnosť bezplatne využívať 50 GB virtuálneho priestoru. Po zaregistrovaní na stránke www.box.com získajú časovo obmedzený prístup ku cloudovej službe. Bezplatne ju budú môcť používať až do 31. decembra 2012.

Box

Ponuka platí pre majiteľov Xperií po celom svete. Stačí si v Markete stiahnuť aplikáciu Box , zadať prihlasovacie údaje a máte k dispozícii 50 GB voľného miesta na uloženie a zdieľanie hudby, fotografií a dokumentov. Nedávno mala firma box podobnú bezplatnú akciu pre používateľov smartfónov LG. No tá platí iba v USA a do konca marca 2012. Podobné akcie firma Box plánuje aj v budúcnosti.

BoxBoxBox

Link na stiahnutie: market.android.com

Pre každého zaregistrovaného používateľa, nielen majiteľov Xperií, je k dispozícii bezplatne 5 GB voľného miesta. V prípade, že máte záujem o viac priestoru, môžete využívať 25 GB za 9,99 dolárov alebo 50 GB za 19,99 dolárov. Mobilná aplikácia služby Box je aj pre používateľov smartfónov BlackBerry, iPhone a iPad.

Za čitateľský tip ďakujeme.

Zdroj: www.blog.box.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu