Príslušenstvo: Nokia BH-220 - výnimočné Bluetooth handsfree

Hľadáte štýlové Bluetooth handsfree a nebojíte sa výrazných farieb a nezvyčajného dizajnu? Možno vás osloví zariadenie Nokia Luna BH-220, ktoré má jedinečný vzhľad, príjemné, no zároveň výrazné farby, jednoduché použitie a dlhú výdrž. Skladá sa z dvoch častí: slúchadla a dokovacej stanice - držiaka. Handsfree Nokia BH-220 dokáže byť naraz spárované s dvoma telefónmi.

S handsfree môžete telefonovať dve hodiny, v kombinácii s držiakom sa výdrž predĺži až na šesť hodín. Vložené do dokovacej stanice vydrží v pohotovostnom režime aj dva mesiace. Nabíja sa cez farebne zladený držiak s microUSB konektorom. Keď nebudete slúchadlo používať, jednoducho ho vložíte do držiaka, ktorý má vlastnú batériu a zároveň handsfree aj nabíja. Okrem technológie Bluetooth môžete na jednoduché párovanie dotykom s kompatibilným zariadením využiť aj implementovaný NFC čip.

BT Nokia

Pri prichádzajúcom hovore sa handsfree automaticky aktivuje. Stačí ho vybrať z držiaka a po ukončení hovoru vrátiť späť. Hmotnosť slúchadla je päť a držiaka osemnásť gramov. V balení nájdete aj tri farebne zladené slúchadlá v rôznych veľkostiach, nabíjačku AC-16 a prepojovací kábel Nokia CA-179. V piatich farbách sa predáva za cenu približne 55 eur.

Zdroj: europe.nokia.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu