Android 2.3.5 pre Samsung Galaxy S II

Čitateľ Tomáš nás informoval o dostupnosti aktualizácie pre zariadenie Samsung Galaxy S II na verziu 2.3.5. Spoločnosť sa rozhodla pre skok z pôvodnej verzie 2.3.3 pravdepodobne kvôli úprave pri pohybe v galérii, ktorú zakomponovala do verzie Android 2.3.5.

Recenzia: Samsung Galaxy S II (Samsung i9100) (18.5. 2011)

Práve podobnosť s posúvaním obrázkov v operačnom systéme iOS od Applu bol dôvodom žaloby, ktorú americká firma na Samsung podala v lete tohto roka. Na základe rozhodnutia nemeckého súdu bola do 13. októbra 2011 pozastavená distribúcia niekoľkých smartfónov, medzi nimi i Galaxy S II. Nová verzia, ktorú v týchto dňoch dostávajú majitelia Galaxy S II na svoje telefóny, rieši v galérii sporný pohyb prstu po obrazovke.

Prečítajte si: Apple opäť zaútočil na Samsung (25. 8. 2011)

Okrem toho update prináša aj videohovory cez aplikáciu Gtalk. Aktualizácia bola uvoľnená aj pre smartfóny kupované od mobilných operátorov. Celý proces trvá asi pätnásť minút, počas ktorých telefón nie je možné používať. Všetky údaje i aplikácie ostanú v zariadení, nič sa nevymaže. Pokiaľ nemáte dostatočný dátový balík od operátora, odporúčame použiť Wi-Fi pripojenie alebo proces uskutočniť cez počítačový softvér výrobcu Samsung Kies.

V prípade, že sa vám na domácej obrazovke neobjaví hlásenie o novej verzii operačného systému, môžete si sami cez voľbu - Nastavenia - O telefóne - Aktualizácia softvéru sami skontrolovať jej dostupnosť.

Za čitateľský tip ďakujeme.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu