Orange: Samsung Galaxy Note v akciovej ponuke

Mobilný operátor Orange zaradil cez víkend do akciovej ponuky momentálne jedno z najvybavenejších zariadení na trhu.

Samsung Galaxy Note je prístroj, ktorý v sebe spája smartfón a tablet. Tabletofón používa dvojjadrový procesor taktovaný na 1,4 GHz a operačný systém Android 2.3.5 s možnou budúcou aktualizáciou na najnovšiu verziu Ice Cream Sandwich 4.0. Operačná pamäť RAM dostala veľkosť 1 GB, vnútorná 16 GB (dostupných 11 GB) kapacita sa dá rozšíriť pamäťovými kartami o ďalších 32 GB.

Rozmery 146 x 83 x 10 mm sú pre mnohých veľké na smartfón a malé na tablet. No niektorým to môže vyhovovať a Galaxy Note je presne to, čo im doteraz na trhu chýbalo. Na dotykový Super AMOLED displej, ktorý je pýchou zariadenia, s 5,3-palcovou uhlopriečkou a rozlíšením 800 x 1 280 bodov, sa dá písať aj zvláštnym perom, podobne ako má tablet HTC Flyer. Dobre poslúži na rýchle zapísanie dôležitých poznámok.

8-megapixelovým fotoaparátom s LED bleskom a automatickým zaostrovaním zhotovíte videá vo Full HD rozlíšení. Výhodou je predná kamera v rozlíšení 2 megapixely. Medzi špecifikáciami nechýba podpora rýchlej dátovej siete HSPA+, vďaka ktorej môžete súbory sťahovať rýchlosťou až 21 Mbps, Bluetooth 3.0, Wi-Fi, GPS, NFC, DLNA či FM rádio s RDS. Medzi predinštalovanými aplikáciami sú ChatON, Social Hub, Music Hub a známy softvér od Google.

Recenzia: Samsung Galaxy Note (10. 12. 2011)

Samsung Galaxy Note si môžete kúpiť zatiaľ iba v e-shope operátora od 199 €. K predplateným kartám sa predáva za cenu 565 €.

Pozn. redakcie: Orange na svojej stranke na Facebooku informoval, že pre prvých 250 zákazníkov bude platiť špeciálna cena. Aká bude potom, nie je zatiaľ známe.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu