Skener poukážok od SLSP aj pre Android

Pred niekoľkými týždňami sme na našej stránke informovali o novej aplikácii Slovenskej sporiteľne Skener. Oskenovaním poštovej poukážky môžu používatelia platiť rýchlo a jednoducho bez nutnosti chodiť na poštu alebo do banky.

Stačí prostredníctvom smartfónu zamerať čiarový kód na poštovej poukážke a všetky potrebné údaje na jej zaplatenie má používateľ za pár sekúnd v telefóne. Vďaka Skeneru potom cez Internetbanking Slovenskej sporiteľne zaplatí účet za mobilný telefón, náklady na domácnosť či poukážku za škôlku.

Prečítajte si: iPhone TIP: Skener poukážok od Slovenskej sporiteľne (17. 10. 2011)

Prvá verzia aplikácie bola určená iba pre zariadenia s operačným systémom iOS. Inovovaný Skener od Slovenskej sporiteľne prináša túto aplikáciu aj pre majiteľov telefónov s operačným systémom Android. Banka navyše vylepšila aj niekoľko funkcií pre iPhone:

- každé číslo účtu z oskenovanej poukážky sa dá v detaile účtu jednoducho pomenovať. Používateľovi sa tak namiesto čísla zobrazí zvolený názov, čo je oveľa prehľadnejšie

- pri skenovaní v horších svetelných podmienkach je možné zapnúť svetlo, pokiaľ túto funkciu zariadenie má

- na ikonke aplikácie sa zobrazuje počet oskenovaných ale zatiaľ nevybavených poukážok

Skener SLSP

Na používanie aplikácie je potrebné:

- iPhone 3GS a vyššie alebo iPod Touch 4. generácie a vyššie, iOS minimálne od verzie 4.1

- operačný systém Android 2.2 a vyšší, fotoaparát s automatickým zaostrovaním a minimálnym rozlíšením displeja 320 x 480 b.

- Internetbanking Slovenskej sporiteľne s SMS kľúčom

Link na stiahnutie: market.android.com

Na vyskúšanie aplikácie nemusíte byť klientom Slovenskej sporiteľne.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu