Nokia C2-03 a C2-06 na Slovensku

V slovenských obchodoch si môžete v predvianočnom čase kúpiť aj klasický slajder dotykovým displejom a podporou dvoch SIM kariet.

Nokia C2-03 (C2-06) je štýlový mobilný telefón vysúvacej konštrukcie so základnou výbavou. Obidva modely majú rovnaké parametre, Nokia C2-06 ponúka navyše len hladký dizajn a výber zo širokej ponuky farieb. Dotykový displej s 2,6-palcovou uhlopriečkou a rozlíšením 240 x 320 bodov zobrazí 65 tisíc farieb. Na fotografovanie a nahrávanie videí poslúži 2-megapixelový fotoaparát bez prisvetľovacej diódy. Vnútorná 10 MB pamäť sa dá rozšíriť pomocou microSD kariet do veľkosti 32 GB.

Na prehliadanie webových stránok je v Nokii C2-03 (C2-06) predinštalovaná aplikácia Nokia Browser, ktorá podobne ako Opera Mini využíva kompresiu dát, vďaka čomu sa rýchlosť načítania stránok zvyšuje. Unikátne Dual-SIM funkcie zahŕňajú možnosť personalizácie až piatich SIM kariet a ich spojenie s rôznym nastavením vzhľadu a zvonenia. Telefón ponúka aj funkciu Easy Swap, ktorá umožňuje výmenu SIM karty bez nutnosti vypnutia telefónu a vyberania batérie. Vo výbave nájdeme podporu EDGE, Bluetooth, FM rádio, MP3 prehrávač i 3,5 mm jack.

Nokia C2-03 (C2-06) ponúka vynovené funkcie ako messaging, push-email či s predinštalovanú aplikáciu Nokia Mapy pre Series 40 a to vrátane už v telefóne nahraných lokálnych máp a bodov záujmu (POI). To znamená, že si používatelia môžu prehliadať mapy a plánovať cesty i v režime offline a ušetria tak na nákladoch za sťahovanie máp prostredníctvom mobilnej siete.

Základné info: Nokia C2-03 (C2-06)

Orientačná cena:

- Nokia C2-03: 87 € (Epicentrum.sk)

- Nokia C2-06: 90 € (Epicentrum.sk)

- -

Zobrazte všetky posledné telefóny, ktoré už PRIŠLI NA TRH.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu