iPhone a Android: naučte sa cudzí jazyk s Lingibli

S novou aplikáciou pre operačné systémy Android a iOS sa môžete učiť cudzí jazyk v pohodlí domova alebo kancelárie. Najbežnejšie frázy a konverzácie sú založené na používaní stovky slov. S aplikáciou Lingibli sa naučíte rozumieť až polovici bežných konverzácií.

Aplikácia je dostupná vo vybraných jazykoch: anglický, arabský, český, dánsky, fínsky, francúzsky, grécky, holandský, katalánsky, nemecký, nórsky, poľský, portugalský, ruský, španielsky, švédsky, taliansky a turecký. Slovenčina tu chýba.

LingibliLingibli

Aplikácia môže pomôcť aj v zahraničí pre rýchle použitie najčastejších fráz. Tie sú rozdelené do niekoľkých tém: Čas, Hotel, Základná konverzácia, Čísla, Cestovanie, Nakupovanie a peniaze, Jedlo a pitie, Pocity a Žiadosť o pomoc. K jednotlivým slovám je priradených päť viet pre lepšie pochopenie súvislostí.

Zo stránky lingibli.com si môžete stiahnuť jazykový balíček s najdôležitejšími frázami, ktoré si uschováte napríklad vo svojej peňaženke a máte ich tak rýchlo k dispozícii. Alebo si veci v domácnosti či kancelárii označte stiahnutými jazykovými nálepkami s QR kódom a učte sa aj so svojimi deťmi chodením po domácnosti a skenovaním nálepiek.

Základná aplikácia Lingibli je dostupná zadarmo, jednotlivá kombinácia jazykov, ktoré sa chceme učiť je za poplatok 3,99 €, všetky jazyky za zvýhodnenú cenu 19,99 €.

Link na stiahnutie:

itunes.apple.com

market.android.com

LingibliLingibli

Ďalšie tipy na aplikácie pre iPhone nájdete pod týmto odkazom.

Ďalšie tipy na aplikácie pre OS Android nájdete pod týmto odkazom.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu