Orange: MusicJet aj pre iPhone a iPad

Pri spustení hudobnej služby MusicJet mobilný operátor Orange informoval, že majitelia zariadení s operačným systémom iOS sa dočkajú v októbri a OS Bada a Windows Phone budú nasledovať neskôr.

Od 6. decembra 2011 je služba dostupná aj pre používateľov iPhonov a iPadov. Služba MusicJet Premium je pre všetkých zákazníkov dostupná za mesačný poplatok 8,90 €. Platená verzia služby MusicJet Premium umožňuje neobmedzený prístup k databáze miliónov skladieb kdekoľvek a kedykoľvek bez prerušenia. Okrem najnovších hitov pribudlo v databáze viac než 5 000 vianočných skladieb od zahraničných, ale aj domácich interpretov.

Zákazníci, ktorí už majú aktivovaný niektorých z balíkov internetu v mobile Orange World a zákazníci FunFónu môžu MusicJet využívať za mesačný poplatok 5,90 €. Do 15. novembra 2011 platili zákazníci FunFónu cenu o dve eura nižšiu. Pre všetkých fanúšikov poskytuje Orange službu na prvý mesiac zadarmo.

Link na stiahnutie: itunes.apple.com

MusicJetMusicJetMusicJet

Prečítajte si: FunFón: zdraženie MusicJet-u pre nových používateľov (16. 11. 2011)

Služba je dostupná aj v bezplatnej verzii MusicJet Lite. Tá rovnako poskytuje základný komfort v podobe prístupu k celej databáze skladieb cez počítač pripojený k internetu. Služba v tejto verzii je prerušovaná reklamou, obmedzená maximálnym počtom prehratí jednej skladby a je dostupná len v PC.

Neobmedzený prístup k miliónom skladieb v mobile môžu zákazníci darovať aj ako vianočný darček v podobe vianočných kupónov MusicJet. Kupóny sú dostupné v hodnote 14,90 € na 3 mesiace alebo v hodnote 19,90 € na 6 mesiacov.

Prečítajte si: Orange: kupóny s predplatenou službou MusicJet Premium (16. 11. 2011)

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu