Objektívom telefónu 09/2007

Najlepšia fotka z Fotoalbumu... ...na tému ŠPORT za posledných niekoľko mesiacov.

Ešte nedávno sme každý mesiac vyberali fotky pridaných v jednom časovom období, pričom komisia hlasovala za snímky z rôznych tematických oblastí. Pravidlá sme zmenili, partnerom výberu sa stal aj časopis ::bcmobil.sk. Teraz niekoľkočlenná komisia každý mesiac vyberie z Fotoalbumu päť najlepších fotiek na jednu tému. Názov Objektívom telefónu sme prevzali z časopisu ::bcmobil.sk, v ktorom rubrika funguje už dlhší čas.

Do tohto dielu Objektívom telefónu vybrala komisia päť najlepších snímok na tému šport, pridaných v posledných mesiacoch do Fotoalbumu servera fony.sk. Päticu najlepších fotografií nájdete najprv v časopise ::bcmobil.sk, na našom serveri sa objaví vždy až o minimálne dva týždne neskôr.

Témy pre nasledujúce vydania Objektívom telefónu:

2007 - október: KRAJINA (už uzavreté!)

2007 - november: TECHNIKA

2007 - december: RASTLINY

Chcete sa podeliť o svoje zábery?

Pridajte snímku z vášho mobilu zmenšenú na max. SVGA rozlíšenie (800 x 600 bodov) do nášho internetového Fotoalbumu na foto.fony.sk. Ručné pridanie fotky do Fotoalbumu má množstvo výhod - ohodnotenie snímky, kategorizácia a nakoniec aj možnosť každý mesiac vyhrať zaujímavé ceny. Dokonca si vo vyhľadávaní môžete vyhľadať fotky určitého autora a chronologicky zoradiť napríklad váš vlastný fotoalbum. Stačí kliknúť do sekcie Registrovaní v ľavom vertikálnom stĺpci.

Ak nemáte pohodlný prístup k bežnému internetu, pošlite e-mail alebo MMS s fotografiou s VGA alebo SVGA rozlíšením na adresu foto@fony.sk a my ju zverejníme za vás. Do textu k fotografii doplňte vaše meno alebo prezývku, typ telefónu, ktorým bola fotografia vytvorená a doplňujúci text.

Partnerom rubriky Objektívom telefónu je:

NAJLEPŠIE SNÍMKY podľa poradia

autor: tibuxy

aparát: Sony Ericsson K750i

opis: víťazný kôň jedného jesenného dostihu

autor: DjPalko

aparát: Sony Ericsson W810i

opis: basket

autor: tatran

aparát: Nokia N80

opis: Tam niekde bol minulý rok vlek...

autor: gango

aparát: Sony Ericsson K750i

opis: Futbal v San Siro (Miláno).

autor: riso

aparát: Sony Ericsson K800i

opis: Po dlhých rokoch sme si kúpili šarkana...

V tomto vydaní Objektívom telefónu sa stal víťazom prispievateľ tibuxy.

Ku ročnému predplatnému časopisu ::bcmobil.sk a reklamnému predmetu fony.sk a reklamnému predmetu Sony Ericsson gratulujeme!

Diskusia k článku:

Martin Hombauer 15.10.2007 - 03:44

brco: Tak ako inak- pokial je ten Riso na 5. mieste totozny so sefredaktorom, tak je to objektivita ako sa patri...

anonymous15.10.2007 - 11:31 Trvalý odkaz

djthunder: vsetko ok,len neviem co ta posledna fotka ma so sportom :-)

anonymous15.10.2007 - 11:48 Trvalý odkaz

Filip: brco akosi som nepochopil tvoju ironiu. fotky su zoradovane podla poctu zobrazeni, takze tam sa to ovplyvnit neda. za to, ze je Riso sefredaktor vari nemoze robit dobre zabery mobilom? boli uz aj situacie, kedy jeho fotografia bola najzobrazovanejsia, samozrejme vtedy sa vyhra presuva druhemu v poradi.

anonymous15.10.2007 - 12:42 Trvalý odkaz

riso: Samozrejme, ze fotky hodnoti komisia. Clenov je niekolko a nemame urcene, ?ích fotiek sa hodnotenie netyka. Ak je moja fotka 5. v poradi, tak piata je. Samozrejme, ze cenu nedostavam ani na prvom mieste. Ale objektivitu prave chapem tak, ze komisia nie je ovplyvnena a vybera "najlepsie" fotky od vsetkych a nie "fotky len od..., ale nie od...". ;)
A pustanie sarkana nie je sport?
Mate problem, ze vasa pekna fotka sa tu neumiestnila, alebo len z principu zavidite tym, co sa umiestnili? Sancu vyhrat ma kazdy. A naozaj spravodlivo.

anonymous15.10.2007 - 13:08 Trvalý odkaz

tibuxy: No to je super, som rad ze som vyhral... Dakujem za ocenenie svojich amaterskych schopnosti. Na dostihy sa tusim olati nielen vsadzat, ale aj fotit... ;)

Celá diskusia 21 príspevkov