HTC Sensation XL na Slovensku

Multimediálny smartfón HTC Sensation XL je v ponuke operátora Orange už dva týždne a teraz sa dostal i do slovenských obchodov.

HTC Sensation XL má pre mnohých už veľké rozmery a vyššiu hmotnosť, než je štandardom aktuálnych vlajkových lodí. Až 4,7-palcový displej s rozlíšením 480 x 800 bodov je vhodný na prezeranie internetových stránok, videí, editáciu dokumentov alebo čítanie elektronických kníh. Sensation XL je tiež, po Sensation XE, ďalším hudobným smartfónom, ktorý vznikol v spolupráci so spoločnosťou Beats Audio. Súčasťou balenia sú preto slúchadlá beats by dr.dre. Názory na zvuk zo slúchadiel sa rôznia, pre niektorých sú dokonca sklamaním.

Model vychádza zo smartfónu HTC Titan. Namiesto operačného systému Windows Phone používa Sensation XL operačný systém Android 2.3.5 s najnovšou verziou HTC Sense 3.5. Srdcom novinky je 1,5 GHz procesor. Z celkovej 16 GB kapacity telefónu je pre používateľov dostupných 12,4 GB. Pamäťové karty tento model nepodporuje.

Na fotografovanie a nahrávanie HD videí poslúži 8-megapixelový fotoaparát s automatickým zaostrovaním a dvojitým LED bleskom na zadnej strane, videohovory uskutočníte vďaka prednej VGA kamere. Medzi špecifikáciami nájdeme podporu rýchlej dátovej siete HSPA, Wi-Fi, Bluetooth, GPS FM rádio i audiokonektor. Kapacita batérie je na multimediálne zariadenie relatívne nízka, iba 1 600 mAh.

PRVÝ KONTAKT: HTC Sensation XL

Orientačná cena: 529 € (Epicentrum.sk)

- -

Zobrazte všetky posledné telefóny, ktoré už PRIŠLI NA TRH.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu