Príslušenstvo: Samsung Galaxy S II Power Pack - takmer 3000 mAh dokopy

Takmer každý majiteľ mobilného telefónu s operačným systémom Android vie, že výdrž takéhoto smarfónu je aj pri bežnom používaní väčšinou maximálne dva dni. A tak sme si zvykli dávať pre istotu každý večer telefón do nabíjačky, aby sme cez deň nemuseli hľadať elektrickú zásuvku.

fotka

Problém sa dá riešiť nosením nabíjačky, dvoch batérií či výmenou batérie s väčšou kapacitou. Tie bývajú v mnohých prípadoch neoriginálne. Spoločnosť Samsung si je vedomá nedostatočnej výdrže smartfónov tejto značky a priniesla na trh originálne príslušenstvo pre svoj vlajkový model Samsung Galaxy S II.

PRVÝ KONTAKT: Samsung Galaxy S II (Samsung i9100) (18. 5. 2011)

fotka

Samsung Galaxy S II Power Pack je prídavný zadný kryt telefónu s integrovanou dobíjacou batériou. Akumulátor rozšíri pôvodnú kapacitu 1 650 mAh o ďalších 1 300 mAh. Spolu tak získa zákazník pri plne nabitom zariadení až 2 950 mAh. V spodnej časti obalu s batériou sa nachádza vypínač.

fotka

Nabíjanie telefónu a externej batérie prebieha naraz štandardným spôsobom cez microUSB konektor. Stav nabitia indikuje trojfarebná LED dióda. Pri kapacite do 20 % svieti červenou farbou, zelená znamená kapacitu do 80 % a vyššiu úroveň nabitia signalizuje modrá farba LED diódy.

fotka

Mierna nevýhoda väčších rozmerov telefónu je vyvážená výrazne predĺženým časom práce s mobilom na jedno nabitie. Power Pack zároveň slúži aj ako ochranný kryt, puzdro. Výrobca udáva dobu hovoru v sieti 2G do 557 minút a pohotovostnú dobu 309 hodín. Za cenu približne 55 € ho predávajú niektoré internetové obchody nielen na Slovensku.

fotka

Zdroj: samsung.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu