TECHBOX ROKA 2011: Vyber najlepších z najlepších a vyhraj Samsung Galaxy Note! (reklama)

Techbox roka 2011Tak to tu ešte nebolo! Vyhrajte špičkový Samsung Galaxy Note, ktorý testuje šéfredaktor časopisu TECHBOX. Nie je to ani smartfón, ani tablet, je to jednoducho Note. Jeho podrobnú recenziu nájdete aj v najnovšom vydaní časopisu TECHBOX 11-12/2011. Ak ho chcete mať, zahlasujte v ankete TECHBOX roka 2011 o najlepšie produkty zo šiestich kategórií a možno sa na vás šťastie usmeje.

Zapojte sa do zlosovateľnej ankety o špičkový "mobilo-tablet" Samsung Galaxy Note. Svoj hlas môžete v ankete TECHBOX roka odovzdať najlepším produktom, resp. operátorovi, ktoré získajú ocenenia TECHBOX roka 2011 v jednej zo šiestich kategórií. Už sme spomenuli, že hlavnou výhrou je jedinečný Samsung Galaxy Note, ktorý aktuálne používa šéfredaktor časopisu TECHBOX – Roman Calík?

Techbox roka

Odborná komisia zložená z redaktorov časopisu TECHBOX a portálu TECHBOX.sk vybrala to najlepšie v kategóriách: FOTOAPARÁT, TV, NOTEBOOK, TABLET, SMARTFÓN a OPERÁTOR, aby vám pomohla rozhodovať sa z užšieho výberu naj produktov, ktoré v tomto roku prišli na náš trh a taktiež vybrať najlepšieho operátora. Ten vás mohol zaujať svojimi službami, atraktívnou kampaňou či jednoducho cenou. Hlasovanie prebieha na stránke TECHBOXroka.sk, kde nájdete aj podrobné pravidlá súťažnej ankety. Hlasovať môžete najneskôr do 15. 1. 2012.

Techbox roka

O ankete TECHBOX roka

Anketa TECHBOX roka 2011 je prvým ročníkom spotrebiteľskej ankety o najlepšie produkty roku 2011 vo vybraných kategóriách. Cieľom ankety je oceniť najlepšie produkty daného roka z pohľadu spotrebiteľov. Výber je zúžený na šesticu produktov, ktoré vybrala odborná komisia zložená zo skúsených technologických redaktorov TECHBOX-u. Organizátorom súťažnej ankety je spoločnosť BCmobil.sk s.r.o., ktorá je na slovenskom trhu známa už od roka 2005 ako vydavateľ časopisov BCMOBIL & TECHBOX či NAVIBOX, pričom v roku 2011 sa oba časopisy transformovali do jediného časopisu s názvom: TECHBOX. Anketa TECHBOX roka je zároveň rozšírením pôvodnej ankety Mobilný operátor roka, ktorá päť rokov oceňovala najlepšieho operátora roka.

Techbox roka

Hlasujte na TECHBOXroka.sk.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu