Tesco mobile: paušál tri100 a dátová ponuka

Mobilný operátor Tesco mobile prináša pre svojich zákazníkov ďalšie novinky. Od 23. novembra 2011 budú môcť využívať nový paušál tri100 a dátové služby.

Paušál tri100

- mesačný poplatok 10 €

- 100 predplatených minút do všetkých slovenských sietí

- 100 minút volaní vo vlastnej sieti

- 100 bodov v rámci zákazníckeho programu Clubcard

Volania v rámci paušálu sú účtované sekundovou tarifikáciou od prvej sekundy hovoru. Po prečerpaní platia rovnaké ceny za mobilné služby ako v prípade predplatených kariet. Volania v sieti Tesco mobile za 0,01 € / min, volania do ostatných sietí SR za 0,10 € / min a SMS správa za 0,05 €.

Body, ktoré zákazník mesačne získa, predstavujú 1 € v podobe poukážky v Clubcard vyúčtovaní, ide teda o dodatočnú zľavu z mesačného poplatku.

Paušál tri100 bude aktuálne možné aktivovať len na oddeleniach Telefóny v Tesco Extra v Bratislave, Trnave, Zvolene a Banskej Bystrici a začiatkom decembra na Tesco mobile predajných miestach v hypermarketoch Tesco Nitra a Prešov. V budúcom roku operátor plánuje rozšíriť možnosť aktivácie paušálu aj do ďalších miest na Slovensku.

Prečítajte si: Tesco mobile: volania od 0,01 € (2. 6. 2011)

Internet 500 MB

Pre zákazníkov, ktorí chcú využívať vo svojom telefóne aj dátové služby ponúka operátor za mesačný poplatok 5 € na surfovanie 500 MB dát s rýchlosťou 512 kbps. Po prekročení dátového limitu sa rýchlosť zníži na 16 kbps a nebudú sa účtovať žiadne poplatky navyše. Pri surfovaní používajú zákazníci dátovú sieť 3G alebo EDGE partnerského operátora O2 podľa pokrytia miesta, v ktorom sa momentálne nachádzajú.

Obnova základnej prenosovej rýchlosti a objemu predplatených dát pred začiatkom platnosti nového balíčka je spoplatnená jednorazovým poplatkom vo výške plného mesačného poplatku za balíček. Obnovený objem predplatených dát môže zákazník využiť len do konca platnosti súčasného balíčka. Obnovu môže uskutočniť odoslaním bezplatnej SMS na číslo 99222 v tvare: Internet Obnova. Účtovací interval je 1 kB.

Balíček Internet 500 MB si môžu zákazníci aktivovať prostredníctvom SMS, zákazníckej linky alebo v Centre služieb zákazníkom v predajniach Tesco.

Internet na Dnes

Ponuka je určená zákazníkom, ktorí majú potrebu príležitostného surfovania alebo pre tých, čo si chcú internet v mobile zatiaľ iba vyskúšať. Služba bude automaticky aktivovaná všetkým zákazníkom Tesco mobile. Zákazníkovi, ktorý začne v daný deň surfovať na internete bude bez ohľadu na množstvo prenesených dát účtovaná suma maximálne 1 € za deň. V daný kalendárny deň môže zákazník do 23:59:59 hod. preniesť 20 MB dát prenosovou rýchlosťou 512 kbps. Po prekročení objemu sa rýchlosť zníži na 16 kbps, pričom cena 1 € sa nenavýši. Účtovací interval je 1 kB.

So začiatkom nového dňa má zákazník k dispozícii nový denný dátový strop.

Prečítajte si: Tesco mobile: súťaž a darček pre zákazníkov predajní Tesco (16. 11. 2011)

Mobilný operátor Tesco mobile zverejnil aj počet aktívnych zákazníkov. K 22. novembru 2011 ich počet dosiahol 47 tisíc. Podľa prieskumu spokojnosti dosiahol za tretí kvartál 2011 druhú najvyššiu úroveň spokojnosti zákazníkov spomedzi všetkých mobilných operátorov na Slovensku.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu