Apple iPhone 4S

Ako už fanúšikovia našej facebookovej stránky vedia, náš YouTube kanál má ďalší prírastok - video s charakteristikou iPhone 4S. Venovali sme sa najmä telefónu a jeho hlavným novinkám. iOS 5 by si vyžadoval podstatne dlhší záznam a predsa len si ho môžu nainštalovať aj majiteľia starších iPhonov.

Apple iPhone 4S prichádza s rovnakým dizajnom ako predchodca, ale prináša niekoľko vylepšení. Medzi hlavné patrí silnejší dvojjadrový procesor Apple A5, až sedemnásobne výkonnejšia dvojjadrová grafická karta, ktorá dovolí hrať náročnejšie hry a fotoaparát s vyšším rozlíšením.

8-megapixelový snímač kamery s rozlíšením 3 264 x 2 448 bodov je podľa Apple až o tretinu rýchlejší pri snímaní obrázkov s 30 % vyššou ostrosťou. Zhotovené videá majú rozlíšenie 1 920 x 1 080 bodov so stabilizáciou obrazu a časovou redukciou šumu.

ZÁKLADNÉ INFO: Apple iPhone 4S

Na iPhone 4S beží nový operačný systém iOS 5, dostupný aj pre predchádzajúci model iPhone 4 či 3GS. Novinkou je aj inteligentné hlasové ovládanie Siri, dostupné zatiaľ iba v beta verzii a v troch svetových jazykoch: angličtine, francúzštine a nemčine. Ďalšie jazyky pribudnú postupom času.

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu