Samsung obliekol telefóny do jesenných farieb

Pre tých, ktorých nebaví stereotyp čiernej farby a túžia po zmene, pripravil Samsung jesenné prekvapenie. Samsung Galaxy Ace sa obliekol do nového fialového kabátu a Samsung Galaxy Xcover vyniká oranžovým prevedením. Zima inšpirovala pri Samsungu Galaxy S II a Samsungu Galaxy mini, ktoré žiaria v snehovo bielej.

obrazokSamsung Galaxy Ace ponúka vlastnosti prémiových modelov na kompaktnom a pohodlnom 3,5-palcovom displeji HVGA. Má 800MHz procesor, Wi-Fi, 5-megapixelový fotoaparát a automatickým zaostrovaním a LED bleskom, GPS, i FM rádio s RDS.

Samsung Galaxy Xcover je dotykový smartfón s operačným systémom Android 2.3, 3,2-megapixelovým fotoaparátom s LED bleskom, 3,6'' uhlopriečkou, HSPA, Wi-Fi, Bluetooth, GPS, 3,5 mm jackom a certifikátom odolnosti IP67.obrazok

Predstavuje kombináciu inteligentných funkcií s vynikajúcou odolnosťou proti vode a poškodeniu. Je hermeticky chránený pred nečistotami a vodou, a zvýšenú odolnosť proti poškodeniu zaisťuje tiež vystužený displej. Ten je vyrobený z temperovaného skla, ktoré je až päťkrát pevnejšie než bežné sklo, takže sa tak rýchlo nepoškriabe.

Samsung Galaxy S II je vlajková loď s operačným systémom Android 2.3, dotykovým Super AMOLED Plus displejom s uhlopriečkou 4,3'', 8-megapixelovým fotoaparátom, FullHD videom (1080p), HSPA, Wi-Fi, GPS, 3,5 mm jackom a silnou batériou.

obrazok

Teraz sa stáva ešte príťažlivejším predovšetkým pre ženy, pretože je dostupný aj v bielom prevedení alebo ho možno vylepšiť farebnou paletou krytov. Tie sú v predaji od novembra za odporúčanú maloobchodnú cenu 16,90 €. S t Rýchlu a jednoduchú správu prístroja umožňuje aj riešenie Kies Air, prostredníctvom ktorého je možné cez Wi-Fi sieť ovládať telefón cez počítač. Technológia Wi-Fi Direct zas umožňuje jednoduché bezdrôtové pripojenie napríklad k tlačiarni, takže si môžete v priebehu chvíľky vytlačiť práve odfotenú snímku.

obrazokSamsung Galaxy Mini je lacný smartfón so slušnou výbavou aj rýchlymi reakciami s operačným systémom Android. Dotykový QVGA displej dostal rozlíšenie240 x 320 bodov. Fotografie zhotovíte 3-megapixelovým fotoaparátom, nechýba FM rádio, podpora HSDPA, GPS a Wi-Fi.

Je vhodný pre začínajúcich používateľov inteligentných telefónov, vybavený 600 MHz procesorom. Ponúka hlasové vyhľadávanie Google a obsahuje aj prehliadač dokumentov Quick Office.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu