Orange: vianočná ponuka hlasových paušálov

Operátor Orange predstavil svoju vianočnú ponuku platnú od 28. októbra 2011. Ako prvý operátor na Slovensku prináša Nekonečný paušál. Za mesačný poplatok 29,90 € s ním zákazníci získajú neobmedzenú komunikáciu v sieti Orange - nonstop volania, SMS a MMS správy bez obmedzení ako aj dátovo neobmedzený internet v mobile, z ktorých môžu presurfovať prvých 2 000 MB rýchlosťou 7,2 Mbit / s a ďalšie rýchloťou 64 kbit / s.

K Paušálom Snov+ prináša nekonečné volania 24 hodín denne, 7 dní v týždni v sieti Orange až na 1 rok. Získajú ich všetci, ktorí si v rámci vianočnej akcie aktivujú niektorý z balíkov Volania svojim a k nemu niektorý z balíkov Volania do všetkých sietí. Dĺžka benefitu závisí od vybraného balíka Volania do všetkých sietí.

Volania svojim, Vybraná hodina +, Víkend+, Večer a víkend+ alebo Deň+:

- Volania do všetkých sietí 50+ trvanie benefitu 3 mesiace

- Volania do všetkých sietí 100+ trvanie benefitu 6 mesiacov

- Volania do všetkých sietí 200+ trvanie benefitu 9 mesiacov

- Volania do všetkých sietí 400+ trvanie benefitu 12 mesiacov

Platí pri 24 mesačnej viazanosti.

Tí zákazníci, ktorí si pri zostavovaní Paušálu Snov+ vyberú balík Volania svojim Nonstop+ získajú navyše každý mesiac balík 400 SMS a MMS do všetkých sietí SR na dobu podľa vybraného balíka Volania do všetkých sietí.

Volania svojim Nonstop v kombinácii:

- Volania do všetkých sietí 50+ trvanie benefitu 3 mesiace

- Volania do všetkých sietí 100+ trvanie benefitu 3 mesiacov

- Volania do všetkých sietí 200+ trvanie benefitu 9 mesiacov

- Volania do všetkých sietí 400+ trvanie benefitu 12 mesiacov

Platí pri 24 mesačnej viazanosti.

Bezplatné víkendové volania alebo 50 minút do všetkých sietí

Vo vianočnej akcii Orangeu získajú darček aj zákazníci, ktorí si do svojho Paušálu Snov+ aktivujú len jeden z balíkov. Ak si vyberú Volania do všetkých sietí, operátor im pribalí bezplatné volania cez víkendy v sieti Orange na 3 mesiace zadarmo. Ak si aktivujú niektorý z balíkov Volania svojim získavajú navyše 50 minút do všetkých sietí v SR na 3 mesiace.

Darčeky pre blízkeho

Každý zákazník Orangeu, ktorý využije vianočnú akciu a podpíše Dodatok k Zmluve o pripojení, môže získať pre seba a svojho blízkeho neobmedzené vzájomné volania v sieti Orange.

S Paušálom pre blízkeho získa zákazník pre svojho blízkeho navyše aj výhodnú minútovú cenu hovorov do všetkých sietí v SR za 0,12 € a SMS za 0,06 €. Mesačný poplatok za Pušál pre blízkeho je 1 € bez viazanosti. Na nový mobilný telefón si vďaka mesačným faktúram šetrí so službou Mobil bez záväzku.

Zákazníci, ktorí si vyskladajú paušál s mesačným poplatkom viac než 12 €, si môžu vybrať ako darček Paušál pre blízkeho s telefónom s mesačným poplatkom 3 € a viazanosťou dva roky, zvýhodnený Kreditný internet pre blízkeho s počiatočným kreditom 9 € a s modemom za 29 € a 2 GB dát na 30 dní zadarmo alebo Domácu linku Štart pre blízkeho bez viazanosti, mesačných a aktivačných poplatkov, s ktorou získajú volania za 0,12 € a SMS za 0,06 € do všetkých sietí na Slovensku a telefón od 1 €.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu