Čím prekvapí Nokia World 2011?

V stredu 26. októbra 2011 sa začína o 10:00 h nášho času v Londýne Nokia World 2011. Očakáva sa predstavenie dlho pripravovaných smartfónov s operačným systémom Windows Phone, ktoré majú byť výsledkom spojenia dvoch veľkých firiem - Nokia a Microsoft.

Prečítajte si: Nokia prechádza na Windows Phone (11. 2. 2011)

Už pred časom sa internetom šírili viac či menej pravdivé informácie o pripravovaných smartfónoch. O modeloch s kódovým označením Sea Ray, Sabre a Ace sme vás informovali v novinke začiatkom októbra. Niektoré servery priniesli informáciu, že deň konania Nokia World bude dňom spustenia aktualizácie pre smartfóny s OS Symbian Anna na najnovšiu verziu Symbian Belle. No zástupcovia Nokie tieto správy zatiaľ popreli. Bolo by milým prekvapením, keby sa prvé "šumy" predsa len naplnili, a používatelia mohli čoskoro vychutnávať vylepšenú verziu Symbianu.

Fanúšikovia Nokie, ktorí budú mať v stredu dopoludnia čas na surfovanie po internete, môžu sledovať konferenciu naživo na stránke events.nokia.com/nokiaworld. Nájdu tu aj presnú agendu konferencie, ktorú otvorí CEO spoločnosti Nokia Stephen Elop a predstaví najväčšie novinky a plány spoločnosti.

Nokia World

O predstavených novinkách vás budeme samozrejme informovať.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu