Služba Mobilzľavy šetrí aj bez kupónov

Zľavové portály sa v poslednej dobe tešia vysokej návštevnosti; veď kto by rád nevyužil možnosť nakúpiť za zvýhodnenú cenu. Na nich nájdete zľavy rôzneho typu - od rôznych výrobkov až po služby ako dovolenky, wellness a podobne.

My vám však prinášame tip na aplikáciu z trocha iného súdka. Táto aplikácia obsahuje zľavy z webu zlavy.pravda.sk. A v čom je odlišná?

Všetky zľavy sú zadarmo a na ich uplatnenie vám postačí iba smartfón s operačným systémom Android a aplikácia Mobilzľavy, ktorú si stiahnete do svojho zariadenia z Marketu. Aplikácia je zatiaľ určená iba pre Android, neskôr budú vydané verzie pre iOS, Windows Phone a BlackBerry. Žiadne objednávanie, peňažné transakcie a vytlačené kupóny. Jednotlivé zľavy sú obmedzené buď počtom alebo dobou platnosti.

MobilzlavyMobilzlavyMobilzlavy

Link na stiahnutie aplikácie: market.android.com

Pri spustení vám aplikácia oznámi, že pre jej funkčnosť je potrebná lokalizácia prostredníctvom GPS alebo bezdrôtových sietí. Na základe lokalizácie sú ponúknuté zľavy v okolí, a každá obsahuje údaj o vzdialenosti od miesta kde sa nachádzate k predajni, popr. miestu uplatnenia. Adresu je možné zobraziť na mape. Menu je rozdelené na štyri karty: Odporúčame, Kategórie, Hľadať a Moje zľavy. Kategórií je pomerne dosť, stačí si len vybrať.

Zvolená zľava sa aktivuje tlačidlom "Použiť". Platnosť kupónu je 15 minút, preto je dobré zľavu aktivovať až na mieste uplatnenia. Na displeji sa zobrazí kód, ktorý ukážete predajcovi a následne bude naúčtovaná cena so zľavou. Príjemne nakupovanie.

Zdroj: zlavy.pravda.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu