HTC Rezound - dvojjadro s HD displejom?

Taiwanský výrobca HTC čoskoro predstaví svoj ďalší model smartfónu, s názvom HTC Rezound, pôvodne známy ako HTC Vigor. Telo prístroja je na snímkach z e-shopu htcpedia.com s ochranným zadným pogumovaným krytom. Tie sú na stránke v ponuke ako príslušenstvo spolu s náhradnou batériou s kapacitou 2 750 mAh. Spolu s batériou dostane zákazník aj zadný kryt telefónu, ktorý mierne zväčší hrúbku telefónu. Štandardná batéria má kapacitu 1 620 mAh.

Oficiálne špecifikácie nového modelu nie sú známe, no z uniknutých informácií je zrejmé, že HTC Rezound bude mať veľký 4,3-palcový S-LCD displej s HD rozlíšením 1 280 x 720 zobrazovacích bodov a operačný systém Android 2.3. Gingerbraed. Procesor by mal byť dvojjadrový s taktom 1,5 GHz pre každé jadro, veľkosť pamäte RAM ostáva neznáma rovnako aj vnútorná kapacita telefónu. Nemá chýbať technológia Beats Audio, osemmegapixelový snímač fotoaparátu s možnosťou nahrávať videá vo Full HD rozlíšení. Podpora rýchlej dátovej siete, Wi-Fi, GPS alebo Bluetooth je samozrejmosťou.

HTC Rezound

HTC Rezound by mal byť oficiálne predstavený v najbližších týždňoch. Či bude zariadenie určené aj pre náš trh sa dozvieme čoskoro.

Zdroj: htcpedia.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu