iPhone: Skener poukážok od Slovenskej sporiteľne

Platenie poštových poukážok je pre majiteľov zariadení s iOS od verzie 4.1 odteraz rýchle a jednoduché. Umožňuje to špeciálna aplikácia Skener, ktorú prináša Slovenská sporiteľňa. Klientom na platenie stačí aspoň iPhone 3GS, iPhone touch štvrtej generácie alebo iPad s pripojením na internet a aplikácia, ktorú si je možné zadarmo stiahnuť z AppStore. Používateľ sa nezaobíde ani bez aktivovaného Internet bankingu Slovenskej sporiteľne s SMS kľúčom.

SkenerLink na stiahnutie: itunes.apple.com

Oskenovanie poštovej poukážky trvá len niekoľko sekúnd, je jednoduché a pohodlné . Prostredníctvom zariadenia stačí zamerať čiarový kód na poštovej poukážke a všetky potrebné údaje na jej zaplatenie má klient za pár sekúnd v telefóne.

SkenerSkenerSkener

Vďaka Skeneru získajú používatelia prehľad vo svojich financiách. Pri každej zrealizovanej platbe sa zobrazia detaily úhrady - komu bola zaplatená, z akého účtu a pod akým variabilným symbolom. Získajú tiež prehľad o všetkých oskenovaných položkách i uhradených platbách. Potrebné údaju majú k dispozícií bez odkladania zaplatených ústrižkov.

iPhone: Ďalšie tipy na aplikácie pre iPhone nájdete pod týmto odkazom.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu