Poznáme ceny nových telefónov HTC

Z dnešnej tlačovej správy sme sa dozvedeli odporúčané predajné ceny nedávno predstavených noviniek výrobcu HTC. Smartfóny HTC Sensation XE, HTC Rhyme, HTC Radar a HTC TITAN sú od tohto týždňa na Slovensku už v predaji. Postupne vám ich v nasledujúcich týždňoch predstavíme aj v recenziách a formou videí.

HTC Rhyme je štýlový telefón s dotykovým 3,7'' displejom a rozlíšením 480 x 800 bodov. Srdcom zariadenia je 1 GHz procesor a operačný systém Android vo verzii 2.3.4 s úplne prepracovaným používateľským rozhraním HTC Sense 3.5. Medzi špecifikáciami nájdeme podporu dátovej siete HSPA, Wi-Fi, GPS, Bluetooth 3.0 aj DLNA. Nechýba FM rádio s RDS a 3,5 mm jack. Vnútorná 4 GB pamäť smartfónu sa dá rozšíriť pomocou microSD kariet o ďalších 32 GB.

Smartfón prichádza na trh so širokou ponukou vlastného príslušenstva, ktoré si bude môcť používateľ dokúpiť:

HTC Rhyme Docking Station je dokovacia stanica navrhnutá špeciálne len pre model HTC Rhyme. Okrem dobitia batérie umožňuje premeniť telefón na prenosnú Hi-Fi vežu vďaka vstavaným Bluetooth reproduktorom.

HTC Rhyme Charm je užitočným pomocníkom pre dámske kabelky alebo batohy. Štýlový doplnok v tvare malej kocky je možné pripevniť k telefónu šnúrou, vďaka čomu je ho omnoho jednoduchšie nájsť na dne tašky medzi ďalšími osobnými vecami. V prípade prichádzajúceho hovoru sa kocka zľahka rozsvieti, aby používateľa diskrétne upozornila.

HTC Rhyme Sports Armband využijú hlavne športovci, ktorí sa pri cvičení nepohnú bez svojej obľúbenej hudby alebo napríklad potrebujú pri behaní zaznamenať svoju trasu pomocou GPS.

HTC Rhyme Tangle Free Headphones sú štýlové slúchadlá pre počúvanie obľúbenej hudby.

HTC Rhyme Bluetooth Headset slúži pre pohodlné a bezpečné telefonovanie pri šoférovaní auta.

HTC Rhyme Bluetooth Car Speaker je sada reproduktorov a mikrofónu, ktorú možno pripevniť na slnečnú clonu v aute.

ZÁKLADNÉ INFO: HTC Rhyme

Odporúčaná predajná cena je 449 €.

HTC Sensation XE je prvým zástupcom novej série multimediálnych zariadení a ako prvé zariadenie na svete integruje inovatívne zvukové technológie Beats Audio. Multimediálne zameranie telefónu podčiarkuje jeden z najvýkonnejších mobilných procesorov dneška, dvojjadrový Qualcomm Snapdragon s frekvenciou 1,5 GHz. Súčasťou balenia je aj nový typ slúchadiel Beats, ktoré budú exkluzívne v predaji len s novým telefónom. Po ich zapojení zariadenie automaticky aktivuje prednastavený zvukový profil Beats. Ten rozširuje rozsah skladby do celej šírky počuteľného zvukového pásma, čím dofarbuje hlboké basové aj vysoké vokálne frekvencie.

Poteší plná dátová konektivita s podporou HSPA, Wi-Fi, Bluetooth 3.0, DLNA i HDMI v rámci microUSB konektora. Veľký 4,3'' dotykový displej má rozlíšenie 540 x 960 zobrazovacích bodov. 8-megapixelový fotoaparát s dvojitým LED bleskom a automatickým zaostrovaním dokáže nahrávať videá vo Full HD rozlíšení rýchlosťou tridsať snímok za sekundu. Predná VGA kamera poslúži na videohovory. Nechýba FM rádio s RDS, audiokonektor poslúži aj ako TV-Out.

ZÁKLADNÉ INFO: HTC Sensation XE

Odporúčaná predajná cena je 559 €.

HTC Titan je so svojim 4,7 palcovým SLCD displejom a hliníkovým telom s hrúbkou len 9,9 milimetra novou vlajkovou loďou spoločnosti HTC v kategórii Windows Phone telefónov. Displej s uhlopriečkou 4,7'' a rozlíšením 480 x 800 zobrazovacích bodov dopĺňa 1,5 GHz procesor a operačný systém Windows Phone v najnovšej verzii 7.5 Mango.

Fotografie zhotovuje 8-megapixelovým snímačom s dvojitým LED bleskom a automatickým zaostrovaním, videá natáča v HD rozlíšení rýchlosťou 30 snímok za sekundu. Vo výbave nechýba podpora rýchlej dátovej siete HSPA, Wi-Fi, GPS, DLNA, FM rádio s RDS ani Bluetooth. Vstavaná 16 GB pamäť sa nedá rozšíriť pamäťovými kartami.

ZÁKLADNÉ INFO: HTC Titan

Odporúčaná predajná cena je 579 €.

HTC Radar je vyrobený z jediného kusu hliníka a vybavený SLCD displejom s 3,8-palcovou uhlopriečkou s rozlíšením 480 x 800 bodov, 1 GHz procesorom a operačným systémom Windows Phone v najnovšej verzii 7.5 Mango. Vstavaná 8 GB pamäť telefónu sa nedá rozšíriť pamäťovými kartami. Päť megapixelový fotoaparát s automatickým zaostrovaním a LED bleskom je schopný vyhotoviť videozáznam v HD rozlíšení 1 280 x 720 bodov. Pre videohovory je pripravená kamera nad displejom telefónu s VGA (640 x 480) rozlíšením. Medzi výbavou nechýba podpora rýchlej dátovej siete HSPA, Wi-Fi, GPS, Bluetooth, DLNA ani FM rádio.

ZÁKLADNÉ INFO: HTC Radar

Odporúčaná predajná cena je 379 €.

O príchode jednotlivých modelov na náš trh vás budeme individuálne informovať.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu