Nokia Sea Ray, Sabre a Ace majú byť nové modely s Windows Phone

Stránka My Nokia Blog uverejnila uniknuté špecifikácie pripravovaných modelov s operačným systémom Windows Phone Mango. Má ísť o tri smartfóny s kódovým označením Sea Ray, Sabre a Ace. Prvému z nich sme sa už venovali dávnejšie.

Sea Ray má mať 3,7'' AMOLED displej s technológiou Clear Black, procesor taktovaný na 1,4 GHz, vnútornú pamäť o veľkosti 16 GB a 8-megapixelový fotoaparát. Batéria má mať kapacitu 1 540 mAh.

Sabre dostane údajne 3,7'' Clear Black displej, 1,4 GHz procesor, vnútorná pamäť má mať iba 8 GB a fotoaprát 5 megapixelov. Nokia Sabre dostane aj vymeniteľný zadný kryt. Majitelia tohto modelu dostanú k dispozícii aj 25 GB úložného priestoru na SkyDrive.

Ace má prísť s veľkým 4,3'' Clear Black displejom, procesorom s taktom 1,4 GHz, 16 GB vnútornej pamäte a 8-megapixelovým fotoaparátom. Nemá chýbať podpora HSPA+, prípadne technológia LTE pre využitie v sieti amerického operátora AT&T. Akumulátor má mať kapacitu 1 800 mAh.

Všetky tri zariadenia majú využívať optiku Carl Zeiss a nemá chýbať funkcia automatického zaostrovania. Či naozaj dostane aj túto funkciu ako uvádza zdroj a či uvedené špecifikácie sú správne, uvidíme po oficiálnom predstavení telefónov 26. októbra 2011 na Nokia World

Zdroj: mynokiablog.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu