Orange: výrazne ste prekročili dátový balík? Stačia vám 4 eurá

Pred pár dňami sme vás informovali o novej službe mobilného operátora Orange, ktorá od 21. septembra 2011 umožňuje zákazníkom navýšiť si jednorazovo svoj predplatený objem dát v mobilnom telefóne o 1 GB za cenu 4 €. Dáta sa mu pripočítali okamihom aktivácie, najneskôr do 24 hodín.

Prečítajte si: Orange: navýšenie 1 GB dát v mobile za 4 € (24. 9. 2011)

Od 28. septembra 2011 operátor v tejto službe prináša pre zákazníka veľmi príjemnú a zásadnú zmenu, na ktorú upozornil v našom diskusnom fóre prispievateľ Pendo. Navýšený objem sa zákazníkovi pripočíta k množstvu predplatených dát a budú platiť už od začiatku prebiehajúceho fakturačného obdobia.

Tento krok operátora Orange chválime, a určite pomôže veľkému množstvu zákazníkov, ktorí si pri kontrole spotreby nájdu často vysokú sumu za spotrebované dáta nad predplatený balík. Dnešné smartfóny spotrebujú oveľa väčšie množstvo mobilných dát, než tomu bolo pre pár rokmi.

Keď zákazník pri kontrole zistí, že jeho pôvodný 100 MB balík je spotrebovaný a za ďalších 100 MB dát navyše mu operátor napočítal sumu 100 €, stačí, keď si za 4 € aktivuje 1 GB dát a ten sa mu ešte v aktuálnom fakturačnom období pripočíta k jeho pôvodným 100 MB. Má tak k dispozícii spolu 1 100 MB na celé aktuálne zúčtovacie obdobie. Dôležité je stihnúť aktiváciu do konca fakturačného obdobia, inak za dáta navyše bude musieť zákazník zaplatiť štandardnú sumu.

Zdroj: zákaznícka linka

Diskusia k článku:

Začať diskusiu