Orange: navýšenie 1 GB dát v mobile za 4 €

Podľa informácií z nášho diskusného fóra ponúka mobilný operátor Orange od 21. septembra 2011 novú službu pre používateľov dátových služieb v mobilnom telefóne. Zákazník si môže jednorazovo navýšiť svoj objem predplatených dát o 1 GB za poplatok 4 €. Dáta sa mu pripočítajú okamihom aktivácie a môže ich využívať do konca fakturačného obdobia. V nasledujúcom fakturačnom období má opäť k dispozícii iba predplatené dáta podľa výšky svojho dátového paušálu.

Službu môžu využiť zákazníci s balíkom Internet v mobile 100 MB+ a vyššom, používatelia starších internetových balíkov Orange World mini, Orange World klasik a Orange World maxi, aj pri novej službe MusicJet. V prípade potreby si môže zákazník dokúpiť aj násobky 1 GB dát v jednom fakturačnom období. Nevyčerpaný objem sa do ďalšieho fakturačného obdobia neprenáša.

Navýšenie objemu sa dá aktivovať cez zákaznícku linku operátora alebo zaslaním SMS správy v tvare EXTRA1000MB na skrátené číslo 9053.

Pozn. redakcie: jednorazové navýšenie objemu dát sa môže hodiť vtedy, keď používateľ vyčerpal nečakane viac dát, než je jeho zvyčajná spotreba a nie je si istý, že mu predplatené dáta vystačia až do konca fakturačného obdobia. Je vždy lepšie zaplatiť štyri eurá, než zažiť prekvapenie v podobe vysokej faktúry za prečerpané dáta. Používatelia balíka 100 MB+ môžu porozmýšľať, či sa im skôr nevyplatí aktivovať si vyšší balík 1 000 MB + drahší iba o jedno euro. No ako jednorazová pomoc je vhodná aj táto možnosť. Doplnkovú službu navýšenia objemu dát jednorázovo alebo pravidelne mali doteraz iba používatelia Mobilného Orange internetu a Internetu na doma a na cesty.

Zdroj: zákaznícka linka

Diskusia k článku:

Začať diskusiu