Nokia 700 na Slovensku

V slovenských obchodoch sa začala predávať novinka fínskeho výrobcu s najnovšou verziou operačného systému Symbian Belle Nokia 700.

Nokia 700 je dotykový smartfón s 3,2'' AMOLED displejom s rozlíšením 360 x 640 bodov a technológiou Clear Black. Srdcom smartfónu je 1 GHz procesor. Na fotografovanie a nahrávanie HD videí poslúži 5-megapixelový fotoaparát s prisvetľovacou diódou, no opäť bez funkcie automatického zaostrovania.

Medzi parametrami nájdeme podporu rýchlej dátovej siete HSPA, Wi-Fi, GPS, Bluetooth 3.0, NFC, FM rádio s RDS i audiokonektor, ktorý slúži aj ako AV konektor a TV-Out. Akumulátor s kapacitou 1 080 mAh vystačí až na 47 hodín počúvania hudby alebo 7 h hovoru.

ZÁKLADNÉ INFO: Nokia 700

Orientačná cena: 296 € (Epicentrum.sk)

Pozn. redakcie: Budúci týždeň by sme mali mať v redakcii na test posledné novinky: Nokia 500, Nokia 700 a Nokia 701. Môžete sa tak tešiť na prvé postrehy a skúsenosti nielen s novým hardvérom, ale aj s najnovšou verziou operačného systému Symbian Belle. A určite pribudne na Fony.sk aj nejaké to video s týmito novinkami.

- -

Zobrazte všetky posledné telefóny, ktoré už PRIŠLI NA TRH.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu