T-Mobile: služba KREDITka pre karty Easy a programy Fix

Mobilný operátor má dlhší čas vo svojom cenníku zaujímavú službu pre používateľov predplatených kariet Easy a programov Fix. Upozornil nás na to čitateľ Peter. V prípade, že sa zákazníkovi minie kredit a potrebuje si súrne zavolať či poslať SMS správu, nemusí naháňať najbližší bankomat či hľadať novinový stánok s dobíjacími kupónmi.

T-Mobile ponúka službu KREDITka. Stačí, keď zákazník pošle prázdnu SMS na bezplatné skrátené číslo 222 a operátor mu dobije kredit sumou 2 €. Dobitú sumu uhradí zákazník až neskôr, keď si najbližšie dobije svoj kredit. Podmienkou využitia služby je zrealizovanie dobitia kreditu na príslušnej SIM karte v sume minimálne 18 € za posledných šesť mesiacov.

Služba KREDITka je bez poplatku, ak sa kredit dobije sumou 12 € a viac. Inak sa platí jednorazový poplatok 0,20 €. Na úhradu pripísaného kreditu nie je možné využiť bonusový kredit. Pre ďalšie využitie služby je potrebné uhradiť kredit dobitý pri predchádzajúcom využití služby spolu s poplatkom, ak sa má uhradiť. Ponuka platí zatiaľ do 30. septembra 2011.

Za čitateľský tip ďakujeme.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu