T-Mobile: zmeny v portfóliu mobilného internetu

Spoločnosť Slovak Telekom pristupuje od 21. septembra 2011 k zmene portfólia programov mobilného internetu v mobilnom telefóne. Nové programy budú niesť spoločný názov Internet v mobile a prinesú viaceré novinky. Na základe odlišných požiadaviek i kategórii zákazníkov pripravil T-Mobile nové rozdelenie programov podľa veľkosti dát. Zákazníci budú môcť naďalej prenášať dáta rýchlosťou až do 21 Mbps na všetkých programoch.

Tri základné programy pre surfujúcich

Najmenší dátový program Internet v mobile 100 bude obsahovať 100 MB dát a bude k dispozícii pre najnižšie programy, resp. sa dať aktivovať bez viazanosti za jednotnú cenu 3,99 € mesačne.

Optimálny dátový program pre zákazníkov s prvým smartfónom bude Internet v mobile 500, novinka v portfóliu s 500 MB dát. K dispozícii bude v neviazanej verzii za 5,99 € a zároveň aj ako prídavný balíček k hlasovým programom pri bežnej viazanosti 24 mesiacov za 3,99 €. Po prvý raz ponúkne T-Mobile väčší dátový balíček aj pre zákazníkov Bez záväzkov i k Programu 40.

Cena dát po prekročení balíčkov so 100 resp. 500 MB bude 0,10 € / 1 MB.

Najvyšší dátový program Neobmedzený internet v mobile nadväzuje na program Neobmedzený web'n'walk uvedený začiatkom tohto roka. Obsahuje 2 000 MB dát, ktoré možno využiť plnou rýchlosťou a po nej sa dáta ďalej nespoplatňujú, ale zníži sa ich rýchlosť na 64 kbps. Štandardná cena programu sa zníži na 9,99 € a cena s 24-mesačnou viazanosťou ostane 5,99 € mesačne.

Internet v mobile pre programy Podľa seba

K programom Podľa seba si budú môcť zákazníci aktivovať jednak programy Internet v mobile 500 a Neobmedzený internet v mobile, zároveň však budú mať naďalej k dispozícii aj balíček 1 500 MB ako súčasť schémy skladania programov Podľa seba. Zákazníci si tak pre programy Podľa seba budú môcť prípadne vybrať aj viac 1 500 MB balíčkov pre surfovanie dát plnou rýchlosťou.

Internet v mobile aj v skúšobnej prevádzke

T-Mobile ponúkne vo väčšej miere aj možnosť vyskúšať si programy Internetu v mobile (Try&Buy prevádzka). Zákazníci s existujúcim záväzkom si môžu vybrať ľubovoľný program a využívať ho prvý mesiac zadarmo a druhý mesiac za bežný mesačný poplatok.

Noví či prolongujúci zákazníci dostanú možnosť mať prvý mesiac zdarma Internet v mobile 100 a vyskúšať si viaceré možnosti mobilného internetu. Ak sa rozhodnú pokračovať, ďalšie mesiace budú môcť balíček využívať za 3,99 € mesačne.

Prečítajte si:

O2: nové internetové balíčky (19. 7. 2011)

Orange: nové Paušály Snov+ a ponuka Internetu v mobile (20. 5. 2011)

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu