Porovnanie cien roamingu pre biznis

Mobilný operátor O2 v súvislosti so včerajšou tlačovou správou k výhodným roamingovým volaniam s O2 Moja Firma priniesol dodatočne aj zaujímavé porovnanie cien s konkurenciou. Do porovnania zaradila iba operátora Orange.

Prečítajte si: O2: Moja firma prináša zvýhodnené volania v roamingu (8. 9. 2011)

O2 porovnanie

Z tabuľky, ktorá uvádza aj výslednú cenu za rôzne dlhé hovory vyplýva, že pri volaní zo zahraničia je ponuka "modrého" operátora výhodnejšia, pri prijímaní hovoru má "oranžový" operátor prevahu iba s cenami pri programu Ahoj Európa+. Zákazníci by nemali zabúdať ani na mesačný poplatok 1,99 €, ktorý za roamingový balíček musia Orangu platiť.

V prípade Dovolenkového roamingu, v porovnaní uvádzaného ako "Standard EU" je výhodou pre zákazníka 60 voľných minút na príjem hovorov. Za program sa ale aj tu platí mesačný poplatok vo výške 4,95 €. Operátor O2 si žiadny mesačný poplatok neúčtuje.

Pre úplnosť spomenieme aj ceny za roamingové hovory operátora T-Mobile. Vo svojom balíčku EU-roaming ponúka volania na Slovensko z krajín EÚ + Island, Nórsko a Lichtenštajnsko za 0,33 € / min a za prichádzajúci hovor zaplatí zákazník 0,18 € za každú minútu hovoru. Pri aktivácii balíčka do 30. 9. 2011 sa zákazník vyhne mesačným poplatkom 3,99 €.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu