O2: Moja firma prináša zvýhodnené volania v roamingu

Mobilný operátor O2 prináša od 8. septembra 2011 k podnikateľským programom novú službu EU Pas. V celej Európskej únii tak budú môcť zákazníci programu O2 Moja Firma telefonovať za slovenské ceny.

Aktiváciou služby EU Pas získava zákazník s programom O2 Moja Firma možnosť zvýhodnených volaní v roamingu v krajinách prvej a druhej zóny podľa cenníka. Služba nie je spoplatnená žiadnym mesačným poplatkom, preto si ju môže zákazník nechať aktivovanú aj v mesiacoch, keď roaming nevyužíva.

Každý odchádzajúci aj prichádzajúci hovor je spoplatnený prepojovacím poplatkom 0,60 €, po ktorom už zákazník volá "ako na Slovensku", teda len za 0,12 € / min pre odchádzajúci a 0 € / min pre prichádzajúci hovor. Na volania sa rovnako ako na Slovensku uplatňuje sekundová tarifikácia.

Medzi krajiny prvej a druhej zóny patrí:

Rakúsko, Belgicko, Bulharsko, Cyprus, Česká republika, Dánsko, Estónsko, Fínsko, Francúzsko, Nemecko, Grécko, Maďarsko, Írsko, Taliansko, Lotyšsko, Litva, Luxembursko, Malta, Holandsko, Poľsko, Portugalsko, Rumunsko, Slovensko, Slovinsko, Španielsko, Švédsko, Veľká Británia, Island, Nórsko a Lichtenštajnsko.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu