Vytvorte ďalšiu verziu melódie Nokia a vyhrajte

Klasickú, dnes už kultovú zvučku melódie Nokia Tune nie je potrebné predstavovať. Od roku 1994 je súčasťou zvonení v každom mobilnom telefóne značky Nokia. Krátka séria tónov, ktorá sa ozvala na ulici či v bare napovedala, že dotyčný je majiteľom mobilného telefónu Nokia.

obrazokFínska spoločnosť vyhlásila súťaž o novú vylepšenú verziu zvučky. V hre je 10 000 amerických dolárov. Nová víťazná melódia bude štandardne umiestnená medzi melódiami v produktovom rade 2012. Víťazná zvučka tak bude k dispozícii na sto miliónoch zariadení a rovnako sa objaví aj v Ovi Store.

Aby ste sa mohli súťaže zúčastniť, stačí sa zaregistrovať na www.nokiatune.audiodraft.com a predložiť svoju melódiu. Tá nesmie byť dlhšia než 30 sekúnd. Nájdete tu aj úplné pravidlá súťaže spolu s návodom, ako na to. Nové melódie sú umiestnené na stránke a celosvetová verejnosť môže hlasovať za tú, ktorá je podľa nich naj.

Prihlášku je potrebné podať do 2. októbra 2011. Spolu bude desať finalistov. Do finále postúpi päť melódií s najväčším počtom hlasov a päť finalistov vyberie odborná porota. Celkový víťaz bude známy 7. októbra 2011 a čaká ho výhra 10 000 usd. Kto má odvahu a chuť, môže využiť jedinečnú príležitosť.

Zdroj: conversations.nokia.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu