Magazín PC REVUE dostupný pre iPad

Počítačový magazín PC REVUE, ktorý už devätnásť rokov vychádza v tlačenej verzii, si teraz môžu čitatelia kúpiť v AppStore a prezerať na svojom tablete iPad.

"Redakcia PC REVUE sa rozhodla vydávať elektronickú verziu pre iPad nielen kvôli vzrastajúcej popularite tabletov, ale hlavne kvôli veľkému záujmu čitateľov, ktorí chcú čítať o novinkách zo sveta počítačov v elektronickej podobe. Apple iPad je pritom podľa viacerých prieskumov najpredávanejší tablet na Slovensku. Neskôr prídeme aj s verziou pre tablety s operačným systémom Android". hovorí Ondrej Macko, šéfredaktor PC REVUE.

Vydanie PC REVUE pre iPad je multimediálne a obsahuje množstvo redakčných videí a doplnkových fotogalérií. Celý magazín prešiel kompletným redizajnom a tak sa čitatelia môžu tešiť aj na úplne novú grafiku. Cieľom redizajnu bolo sprehľadniť a zatraktívniť prezentované informácie. Elektronické vydania PC REVUE pre iPad sú prístupné cez platformu Coverpage od spoločnosti MONOGRAM Interactives.

Čítačku PC REVUE pre iPad nájde záujemca zadarmo v AppStore. Stačí, ak do vyhľadávača zadá text: „PC REVUE“. Pomocou tejto čítačky je možné zakúpiť jednotlivé vydania PC REVUE alebo si ich predplatiť. Cena jedného vydania PC REVUE je iba 1,59 €, čo je menej než polovica ceny printového vydania.

Ako uvádzací bonus redakcia pre čitateľov pripravila septembrové vydanie PC REVUE pre iPad na stiahnutie úplne zadarmo. K dispozícii bude možnosť zakúpiť si aj staršie vydania.

PC REVUEPC REVUEPC REVUE

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu