Samsung Galaxy S II je Európsky mobilný telefón roka

Európska asociácia pre spotrebnú elektroniku EISA (European Imaging and Sound Association) udelila ocenenia produktom na rok 2011 - 2012. EISA je asociácia päťdesiatich špecializovaných časopisov z oblasti spotrebnej elektroniky z devätnástich európskych zemí. Ocenenia začala udeľovať v roku 1982.

EISA logo

Redaktori časopisov z celej Európy vyberali najlepšie zariadenie v určených kategóriách. V kategórii Mobilné zariadenie nás zaujímali hlavne traja víťazi. Európsky mobilný telefón roka sa v tomto ročníku stal špičkový dotykový smartfón, aktuálna vlajková loď kórejského výrobcu Samsung Galaxy S II.

Ocenenie Európsky fotomobil roka dostal model Sony Ericsson Xperia Arc. Zaujal 8-megapixelovým fotoaparátom so senzorom snímania Exmor R, LED bleskom, automatickým zaostrovaním, nahrávaním HD videí a podporou HDMI.

Európsky telefón roka pre sociálne siete sa stal dotykový smartfón s hardvérovou QWERTY klávesnicou a špeciálnym "facebookovským" tlačidlom HTC ChaCha.

Medzi ďalšími ocenenými výrobkami v kategórii Mobilné zariadenie boli slúchadlá Bowers & Wilkins P5, stolné reproduktory Bowers & Wilkins MM-1 a najlepším tabletom roka sa stal Acer ICONIA TAB A500.

Zdroj: www.eisa.eu

Diskusia k článku:

Začať diskusiu