Orange: HTC ChaCha a Nokia E6 v akciovej ponuke

Mobilný operátor Orange zaradil do svojej ponuky akciových telefónov dve novinky. Dotykový android s hardvérovou QWERTY klávesnicou HTC ChaCha a biznis smartfón Nokiu E6 s rovnakým typom klávesnice. Obidva telefóny sú zatiaľ dostupné iba cez e-shop.

HTC ChaCha je smartfón s hardvérovou QWERTY klávesnicou a dotykovým 2,6'' displejom. Do výbavy dostal najnovšiu verziu operačného systému Android 2.3.3 s nadstavbou HTC Sense, 600 MHz procesor, 5-megapixelový fotoaparát s automatickým zaostrovaním a LED bleskom či podporu HSDPA, Wi-Fi a GPS. Novému HTC ChaCha nechýba špeciálne Facebook tlačidlo, ktoré pomáha jednoduchšie nahrávať obsah na Facebook.

ZÁKLADNÉ INFO: HTC ChaCha

Telefón je v ponuke podľa výšky mesačnej faktúry od 44,10 €.

Nokia E6 je nový model výrobcu v kategórii telefónov štandardnej konštrukcie s QWERTY klávesnicou. Prístroj má kompaktné rozmery 115 x 59 x 10 mm a kvalitné prevedenie hlavných prvkov – displeja s rozlíšením 640 x 480 bodov i rozmernú klávesnicu.

Vylepšila sa celková výdrž a viaceré parametre. Vo výbave figuruje aj 8-megapixelový fotoaparát s LED diódou, no bez automatického zaostrovania. Medzi výbavou nechýba HSPA, Wi-Fi, Bluetooth 3.0 ani podpora USB On-the-Go, či GPS alebo 3,5 mm jack. Nokia E6 prichádza s aktualizovaným OS Symbian Anna.

Pretože sa nový model zameriava na biznis klientelu, ponúka integrovanú škálu komunikačných riešení na platforme Microsoft, vrátane prístupu k Microsoft Exchange Serveru, aplikáciu Microsoft Communicator Mobile a Microsoft SharePoint. Nový operačný systém podporuje HW akcelerátor šifrovania, ako aj Intranet prístupy (IPSec a SSL, VPN).

Nokia E6ZÁKLADNÉ INFO: Nokia E6

Nokia E6 je v ponuke operátora od 152,10 €.

Za čitateľský tip ďakujeme.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu