Aktualizácia pre Samsung Galaxy Tab 10.1

Na stránke Sammy Hub sa objavila informácia o dostupnosti OTA aktualizácie pre desaťpalcový tablet Samsung Galaxy Tab 10.1. Okrem rôznych vylepšení prináša aj zásadnú zmenu používateľského prostredia. Pôvodný Android 3.0 Honeycomb dostane známu nadstavbu Samsungu TouchWiz.

ZÁKLADNÉ INFO: Samsung Galaxy Tab 10.1

Návrat späť na natívne prostredie Androidu po aktualizácii nie je možné, preto by si používatelia mali premyslieť, či im update prinesie očakávané výhody. Aktualizácia pridá do zariadenia aplikácie Social Hub, Media Hub, Amazon Kindle,Live Panel, Mini Apps a ďalšie predinštalované aplikácie a nové funkcie.

Aktualizácia by mala byť uvoľnená aj pre zákazníkov na Slovensku. Súbor má veľkosť 188 MB, preto odporúčame použiť pripojenie cez Wi-Fi sieť alebo dostatočne veľký dátový balík u operátora.

Samsung Galaxy Tab 10.1 je väčší nástupca sedempalcového modelu. Číselné označenie na konci názvu ukazuje na veľkosť uhlopriečky displeja. Dvojjadrový procesor je taktovaný na 1 GHz. Vo výbave nájdeme 3 Mpix fotoaparát s LED bleskom, automatickým zaostrovaním a záznamom HD videa. Nechýba podpora HSPA+ do 21 Mbps, GPS, Wi-Fi, FM rádio s RDS či 3,5 mm jack. Batéria má kapacitu 7 000 mAh.

Zdroj: sammyhub.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu