Sony Ericsson Xperia Arc na Slovensku

V slovenských obchodoch sa objavila novinka Sony Ericsson Xperia Arc, ktorú už ponúkajú naši dvaja operátori - Orange aj T-Mobile. Multimediálny smartfón zaujme svojím netradičným dizajnom a hrúbkou iba 9 mm. Veľký 4,2'' dotykový displej s technológiou Sony Bravia Mobile Engine a rozlíšením 480 x 854 bodov ponúka jasný obraz.

PRVÝ KONTAKT: Sony Ericsson Xperia Arc (LT15i) (25. 3. 2011)

Srdcom novinky je 1 GHz procesor, na ktorom beží operačný systém Android vo verzii 2.3 Gingerbread s nadstavbou Timescape. Nechýba plná dátová konektivita. 8-megapixelový fotoaparát s automatickým zaostrovaním a LED diódou nahráva videá v HD kvalite 1 280 x 720 bodov.

VIDEO: Využitie HDMI na Xperii Arc (24. 5. 2011)

VIDEO: Sony Ericsson Xperia Arc (24. 3. 2011)

Okrem klasického audiokonektora má Xperia Arc aj HDMI. Pomocou prepojenia telefónu a externého zariadenia ako je monitor alebo televízor prostredníctvom HDMI kábla, si môžete pozrieť nielen svoje fotografie a videá na veľkej obrazovke, ale aj mapy, webové stránky či hry.

Svoje postrehy z používania tejto novinky nedávno napísal kolega Richard Hombauer v článku s názvom plus/mínus: Sony Ericsson Xperia Arc (LT15i)

Orientačná cena: 479 € (www.se-eshop.sk)

- -

Zobrazte všetky posledné telefóny, ktoré už PRIŠLI NA TRH.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu